Andy Murray azt mondta, hogy gyorsan ki a blokkokból Ivan Lendl a Wimbledonban

Ha valaha volt egy rossz ideje, hogy Andy Murray elveszítse a hangsúlyt a Grand Slam verseny elején, akkor biztosan megérkezik a Center Courtra, amikor Ivan Lendl visszatérő edzője előtt Liam Broady-t játszik négy brit vad kártyát a férfi döntetlen és rangsorolt ​​235 a világon. Murray valószínűleg emigrálni kell – Skóciába. De a valós világban ez nem fog megtörténni. Lendl gyorsan emlékeztette rá, hogy egy nagy verseny első hetében – ahogyan azt a múlt hónapban Párizsban tették – nem jó ötlet, függetlenül az ellenzék szintjétől. A francia nyílt Murray-nél 10 szetten kellett küzdenek, hogy megverjék Radek Stepaneket és Mathias Bourgue-t, mindkettő a legjobb 100-n kívülre rangsorolva, csak hogy bejusson a harmadik fordulóba.Mire elérte a döntőt Novak Djokovic ellen, a lábai elmondták neki, milyen hibát követett el, és négy szettben elvesztette, amikor jobban megtehette magát. Murray megpróbálja legyőzni és inspirálni a brit felszólalást a Wimbledonban.

Mégis Murray ragaszkodik hozzá: “Nézd, több volt a végső, mint csupán az öt órás extra, amit a bíróságon töltöttem” – mielőtt látszólag Sportingbet mobil fogadási ellentmondana. “Az évvel korábban Novaknál, amikor elvesztette a döntőbe Stan [Wawrinka] -ot, ő játszotta az öt szettet velem a félben. Még a mérkőzésen a Rafa ellen [Nadal] szemben, pszichológiailag ez is nagy meccs volt. Sokat vehet el tőled.

“Nincs garancia arra, hogy még akkor is, ha friss voltam, megnyertem volna a mérkőzést. Az elmúlt néhány játék hihetetlenül jól játszott.Az én feladatom az, hogy megtanultam a francia nyíltól, és az egyik dolog, amit jobban sikerült elkezdeni, gyorsabban elindítom a versenyt. ”

A Bottom line: Broady nem fog kedvezni.

Amikor utoljára Lendl és Murray együtt voltak a Wimbledonban, három évvel ezelõtt Djokovic elleni küzdelemben három helyezést ért el. A következő márciusban megszakadtak. Azóta megérett, házasodott, apá lett és a No2-hez emelkedett a világon, de nem nyert még egy nagy slam címet. “Azóta fejlesztettem a dolgokat” – mondta. “A játék mindig kicsit jobban megy, és ha nem javítod magad, akkor hátul maradsz. Úgy gondolom, jobban szolgálok, mint én. A második szolgálatom javult azóta – a sebesség minden bizonnyal biztos.Egy kicsit jobb vagyok a neten, mint akkor, de a játékom alapjai és alapjai még mindig ugyanazok, mint amilyenek voltak. A hátam határozottan jobb, mint amilyen volt, mert nem játszom olyan fájdalmasan, mint 18 hónapos vagy két évig, ami valójában a karrierem csúcsfizikai éve. Nem könnyű nekem. De most jól vagyok.

“Néhány olyan mérkőzés, amit a francia nyelven játszottam, azt sugallja, hogy az elmúlt néhány évben az öt sorozattal rendelkező lemezem erős volt, ezért nem aggódom A gyors gyilkosság azonban mindig jobb, mint egy lassú halál. Kedden is játszik Aljaz Bedene, Nagy-Britannia második legjobbja, de nyolc év után még mindig nem elég brit a Welwyn Garden City-ben a Nagy-Britannia Davis Cup csapata számára.Mindazonáltal jó tapintású és Sportingbet fogadás bónusz fantáziált az esélyei ellen a No7 Richard William Gaspet, aki tavaly elért az elődöntőbe, de általában nem jut el a negyedik forduló előtt. Mégis, Bedene jól fogja tenni a franciát több öt szetten.

Van valami érdekes dolog, amit Murray és Djokovic iránt érdeklődnének, bár a szerb agyagban Párizsban játszott, ezen a nyáron.

“Kemény mondani, mert teljesen más felületek. Ez hangosnak tűnhet, de Djokovic ellen éreztem, hogy egy fal ellen játszom. Amikor Andy-t játszottam, a körülmények és a körülmények különbözőek voltak, így olykor néha, különösen a szolgáltatási játékoknál, több időm voltam.

“A szolgálatom jobb volt [a fűben], és több időt töltöttem vele .Amikor Djokovic-t játszottam, nem volt sok ideje játszani a játékomat. Mindketten nagyszerű játékosok. Djokovic agresszív teniszt játszik. Andy soha nem adja fel, Djokovic soha nem adja fel. Azonban Andyval azt hiszed, hogy több időt ad neked, de minden alkalommal ott van a labdán. Múlt héten játszottam vele, és két csoportban elvesztettem, szóval…”