Athén vesztesége a Leicester nyeresége

Szegény Görögország. Tizenegy évvel ezelőtt nyerték el az Euro 2004-et. Ma az ország megbántotta lakói örömmel vesznek el € 2,004-t. De legalább nem kell foglalkozniuk Claudio Ranieri-vel, olyan tehetséges menedzserrel, aki vereséget szenvedett a nemzetközi labdarúgó-hadsereg, a Feröer-szigetek ellen. Annak ellenére, hogy novemberben elhagyta a 800 000 eurós édes végkielégítési csomagot, még mindig nem győzték össze és ülnek egy olyan csoporttal, amelyet Románia és a Norn Iron 1-0 vezetett, két mérkőzésből hat játékból és egy második vereségből a Feröer szigetekre.Athén vesztesége Er, a Leicester nyeresége.

“A világ elitvezetőinek vonzereje a Leicester City által elért eredményekről szól” – mondta az alelnök, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, amikor a Tinkerman kék Hogy természetesen sok-sok év múlva felelős lesz, bár átmenetileg le lehet tölteni, mielőtt újra visszakerülne. A Fiver azonban nem biztos abban, hogy az “elit” a 2. Ligue promócióját tekintette volna. “Mióta elhagytam a Chelsea-t, álmodtam egy újabb esélyt arra, hogy újra a világ legjobb bajnokságában dolgozhassak” – magyarázta. A Chelsea elhagyása óta Ranieri-t hatszor dobták el, de ezt 1xbet oldalak nem említette.

Nem számít, új, friss taktikai játékokat fog hozni a Premier League-ben.Ez végül is olyan ember, aki két középpályát és négy sztrájkolót játszott a Norn Iron 1-0 ellen, egy olyan formáció, amely gyakrabban kapcsolódik a The Fiver-hez, amely egy 12 éves, a Lincoln-nál van a PlayStationen. Mi a következő? Esteban Cambiasso mindössze három hét múlva vesz részt egy öt férfi Sunderland középpályán? A Fiver aggódik, mert Ranieri túl csendes és alázatos, hogy elmondja a támogatónak, hogy “eff off és die”, tévesen azt sugallják, struccok képesek a fejét a homokban temetni, és a kezét egy földelt ellenzéki játékos .Ráadásul a Ranieri is úgy kezelheti magát, mint elődje?

Az olasz menedzserekről az eladási dátumuk után elmondta, hogy Fabio Capello három évvel korábban elhagyta Oroszországot a zsíros fizetési csekkekkel, Egy másik Angliában. “Az orosz labdarúgó-szövetség és az oroszországi nemzeti válogatott, Fabio Capello vezetőedzője megállapodást értek el a munkaszerződés kölcsönös megegyezéssel történő megszüntetéséről” – mondta az Egyéb RFU, aki beleegyezett abba, hogy a Capello közös megegyezéssel menjen. Most, hogy hol tart az O’Trap a nap folyamán? A NAP SZÉLESSÉGE

“A klub nagyon csalódott és meglepődött abban, ahogy az új médiatervünket helyileg ábrázoltuk és bemutattuk a nemzeti médiának . Szóval nagyon világosak vagyunk: a futballszövetség ebben a szezonban valami másra készül.Figyelembe véve a képzési lehetőség változását (ami jelentős távolság a Swindonnól), Tom Otrebski házon belüli újságírója a hét folyamán interjúkat folytat a játékosokkal, a menedzsmenttel és a személyzettel, valamint sok mögötte – színpadi anyag, amely összekapcsolja a rajongókat, és több információt nyújt a csapat és a klub vezetéséről. Ezt a klub minden hivatalos médiacsatornájára és egy új és izgalmas média platformra osztják majd fel. “- A Swindon Town egyértelműen rávilágít arra, hogyan működik a klubjuk, miután úgy döntött, hogy ellenőrzi az összes média tevékenységét ebben a szezonban – -Match sajtótájékoztatók félre – egy új app.A Fiver kíváncsi, hogy ez a varázslatos médiaközpont is nekünk is képes-e munkát végezni.FIVER LETTERS

“A Fiver Towers lakosai biztosan észrevették, hogy vannak olyan szurkolók, akik a STOP FOOTBALL Kampány a szív? Természetesen azokra a Blackpool rajongókra gondolok, akik – miután sikerült félbeszakítaniuk a tavalyi szezont a Huddersfield ellen félidőben – a második bet1x fogadás félidő közepére várták, hogy megállítsák a klub első előszezonbarátságát a Lancaster City ellen.Egyébként, miután meghallottam, hogy a mérkőzést elhagyották, elmentem a klub honlapjára, hogy megkaphassam a részleteket, de mindent megtudtam, hogy: “Az új aláírás után Mark Cullen segítette a Blackpoolot a győzelemhez az első előszezonban barátságos Lancaster City “. Nyilvánvalóan a klub úgy döntött, hogy egy új fejleményt vezet be az új szezonban.” – Chris Van Duyn.

“Kígyók? Melbourne-ben (a tegnapi Bits és Bobs)? Nem az időjárás miatt, amivel a pillanatban megkezdődünk. “- Tim Gray. “A mérnökök az érzékelőrendszereken dolgoznak a legutóbbi autós aktív biztonság terén?” Így a Craig Hills munkája (tegnapi Fiver betűk) egy autóbalesetre várakozik?Legalább ő olvassa a megfelelő tea-időben küldött e-mailt a szakma számára. “- Justin Kavanagh.

Lehet, hogy ha elolvassa ezt a tea-időben futó e-mailt, szinte biztosan egyedül lesz. De ne féljetek – ha szeretne társaságot vagy szeretetet keresni, jelentkezzen be ide, hogy megnézze az olyan erudita, társaságkedvelő és barátságos embereket, akik soha nem szoktak álmodni veled. És ne felejtsd el, ez nem az elutasítás, ami megöli önt, hanem a remény. Víctor Valdés felkapja azt a Casualty epizódot Holby Sin City-ről, akiről azt hitte, Hogy elhagyják a Manchester United elődöntőjátékát az USA-ba! USA!!USA!

Eközben a tó oldalán elhelyezkedő bevándorlás nem rendelkezik Cheik Tioté azon erőfeszítésével, hogy bekerüljön az országba a Newcastle turnéjára. “A vízummal kapcsolatos problémákat komplikációkkal küzdött, és megkísérelte átvenni a vízumkérdést, nehéz volt, de ez nem volt sikeres” – szippantotta Steve McClaren. PSG Thiago Motta hamarosan az Inter csapatának Thiago Motta-nak tűnik. – Három és fél évet töltöttem itt, de sokkal többnek tűnik számomra – jegyezte meg. – Azt hiszem, már mindent 1xbet fogadas bonusz megadtam.Visszatérés az Interig igazi kihívás lenne. “

Az Iker Casillas kijáratának a Real Madrid általi kijutása nem sok hatással bír Xavi-ra. “Rossz íze van, ami most vele történik,” szimatolták az embert “egy izgalmas projektet Katarban.” Raheem Sterling köhögött az orvoshoz, mielőtt befejezte 49 millió fontot a Manchester City-be.

Stoke City főnöke, Mark Hughes ragaszkodik ahhoz, hogy Xherdan Shaqiri komolyan írja alá a klub lépését, annak ellenére, hogy elmondta a korábbi otthoni és menekülő sztárt, hogy hova menjen. “Jó beszélgetéseket tudtunk végezni, de végül nem is lehetett” – sóhajtotta Hughes. A flamin A-League vezetője, Damien de Bohun látszólag lemaradt a fizetési tárgyalásokról, amikor a játékosok ” Az egyesület képviselői elutasították az ajánlatot az asztalon. “Nagyon izgatott volt és kirobbant,” mondta az Adelaide United csatára és a Professional Footballers Australia exco tagja, Bruce Djite. “Damien egy hűvös, nyugodt, összegyűjtött srác általában, de kiment az ablakon…ő csak elhagyta a gyermek kínlata, mert egyértelmű volt, hogy az üzlet nem fog megtörténni.” Még mindig többet akar?

Szerintem a brazilok, akiket a világszerte jövedelmező “glamour barátságosok” -ra kényszerítenek, egy modern jelenség?Gondold újra! Pelé és Santos több mint 50 évvel ezelőtt csinálta. Nick Millernek itt van az elfelejtett története.

A Tinkerman Leicester számára kockázatos ember lehet – mondja Marcus Christenson, aki kritikusan szemügyre veszi Claudio Ranieri legújabb rekordját. Morgan Schneiderlin Teljes Louis van Gaal Manchester United kirakós játékának? Jamie Jackson és Dominic Fifield néznek a darabokra.

Ó, és ha ez a te dolog…követheted a nagy weboldalt a nagy szociális arcszíntéren. REGISZTRÁCIÓ A FIVER-hez

Saját ingyenes e-mail (ex) e-mailünk saját példánya közvetlenül a postaládájába küldött? Rendszeres példánya megállt érkezéskor? Kattints ide a regisztrációhoz.