Betclic félig röplabda hajtja Bournemouthot Leicester City-re

Bournemouth átadta Leicester Citynek egy újabb Premier League ébresztő hívását, miután Marc Pugh első szezonja a nyolcadik bajnoki vereséget elítélte. Leicester nemkívánatos rekordja folytatódik, és most már nyolc hónap múlva, amikor Claudio Ranieri oldala győzelmet aratott a bajnokság útján. Eddie Howe ezzel szemben Nathan Aké-t megcsókolta, a Steve Cook-t és a nyolcadik csapatát az asztalnál, a legmagasabb pozíciójukat.

Leicester egy ponttal tért vissza az első nyolcadik helyről a Betclic mérkőzések a legalacsonyabbak a védő felső repülésű titkos győztes csapat által.

Jamie Vardy és Marc Albrighton a Bournemouth sprinklerek átitatták a lábukat, hogy megnyújtják a lábukat.Ettől a pillanattól kezdve szerencsétlen kiutazás volt Leicester számára, aki nem mutatta be a Ranieri 200. Premier League-bajnokságát. [hogy] nagyobb hajlandóságot mutatnak. Valami többre van szükségünk – mindenre többre – mondta Ranieri. „A Bajnokok Ligájában olyan jól játszunk, és a Premier League-ben nem.Nem tudom, miért. ”

Ranieri félelmetesnek tűnt, mint bárki az ő titokzatos oldaláról, az utolsó győzelmük pedig a Kingderland Stadionból érkezett áprilisban.

Vardy bűnös volt, ha aranyos esélyt bocsátott ki, miután Ryad Mahrez ropogós labdáján az első 45 percben a gazdagok uralkodtak. Williams atones a hiba miatt, mivel Everton hátulról származik Arsenal számára három perc múlva elé kerültek, amikor Adam Smith feje kapcsolatba lépett Charlie Daniels alacsony keresztjével. Jack Wilshere, mélyebb Betclic szereppel játszva, Ron-Robert Zielert is tesztelte távolról. Howe dicsérte Wilshere “legjobb játékát” egy Bournemouth ingben.

Zieler elindította a goalkickot Benik Afobe hátoldalán, és a labda elfogyott a dobásért.Afobe gyorsan reagált, Pughot felemelve, a Bournemouth-i szélső, aki az első Premier League-et kezdte a szezon kezdetén, és ambiciózus lövedéket próbált a német kapusnál. Leicester nem tudta igazán tesztelni Artur Borucot a Bournemouth céljában. Huth később szerencsés volt, hogy ne vegye fel a foglalást, miután visszahúzta Harry Artert Bournemouth ellen. Bournemouth nem volt hangulata, hogy visszafelé jusson, és az otthoni oldalt végül jutalmazták az erőfeszítéseikért.

Miután Simon Francis felvette, a marauding Smith a labdát a jobb oldalra csúsztatta Afobe felé, aki alacsony irányba lőtt. cél, csak Zieler számára, hogy megmentse a lábát.De a visszapattanás egyenesen Pugh-hoz, Bournemouth leghosszabb kiszolgálójához jutott, és félig röpködtette a labdát a Leicester kapusától, akinek jobb oldala nem volt elég erős ahhoz, hogy megakadályozza a lövés ütését a hálóba. az időközönként Ranieri csapata korán érkezett a második félidőben, a klub-rekord aláírása, az iszlám Slimani helyett Shinji Okazaki. „Azt mondtam,„ mutasd meg nekem a vágyat, hogy megnyerjük a mérkőzést ”, és néha agresszívebbnek kell lennünk, és magasabbra kell nyomnunk” – mondta Ranieri.Rengeteg törekvés volt, de Leicester, aki a hétfő bajnokok Ligája utolsó 16-as döntetlenében Sevilla ellen húzódott, rövid volt a minőségről.

Howe sürgette az oldalát, hogy ne mutasson jeleit a „másnaposságnak” a szombaton és a Bournemouth-i Burnley-nél legyőzött vereséget mégis feltalálták. „Egy ideig a Premier League-ben vagyunk, de [mondjuk, hogy nyolcadik] kedves dolog” – mondta a Bournemouth vezetője. „Azt hiszem, a legkedvezőbb dolog ebben a szezonban van, hogy Betclic Magyar nagyon jól tudjuk reagálni a kudarcokra, és ez egy igazán jó jele a jövőnek.

„ Még mindig úgy gondolom, hogy sokkal több van, és én úgy gondoljuk, hogy nagyon jó helyzetben vagyunk, hogy jobbá váljunk.A klub annyira gyorsan jött, hogy mindig igyekszem a következő célt keresni, és most meg kell próbálnom megverni Southamptonot [vasárnap].

Leicester elsődleges fegyverei elpirultak. Közvetlenebb megközelítés szinte fizetett osztalékot, és Luis Hernández hosszú dobása pillanatnyilag zavarta a Bournemouth hátvonalát. Bournemouth kénytelen volt felszívni a Leicester nyomást, és Paul Tierney, a játékvezető elkobozta a büntetést, amikor Aké ügyetlenül felállt Vardy-n belül a dobozban.

Leicester csak egy sérülési időt maradt meg, de Bournemouth, Boruc és védelme magas volt. Vardy átment a jobb oldalról Leonardo Ulloára, egy késői helyettesítőre, de a Bournemouth kapus valahogy kitartotta a közeli felvételét, mielőtt Okazaki megtagadta Cook és Aké búvárlábai.