Betsafe poker

Det lägsta insättningsbeloppet, beroende på betalningssystemet, varierar från $ 10 till $ 40.

Återkallande av medel

Återkallande från Betsafe är möjlig genom cirka hälften av de tillgängliga universella betalningsmetoderna, inklusive QIWI VISA Virtual, WebMoney, Moneta.

Minsta utbetalningsbeloppet för de flesta betalningsmetoder är $ 10.

BC Betsafe tar inte ut en avgift för insättning och uttag. Listan över betalningsmetoder finns nedan i den här översynen “Betsafe” och i ditt “personliga konto” på ditt spelkonto.

Konto Valutor

På Betsafe webbplats kan du öppna ett konto i euro, dollar, pund, australiensiska och kanadensiska dollar, danska och svenska kronor, Hongkong dollar, japanska yen, Singapore dollar och schweiziska franc.

Linje och vadslagning på Betsafe

Förmatch

Linjen i Betsafe bookmaker är en av de bredaste. I 2015 accepterade kontoret satsningar på mer än 60 000 fotbollsmatcher. I raden “Betsafe” 28 sporter. Medelmarginalen är cirka 8,1%. Målningen är bred – mer än 250 marknader för spel på stora fotbollsmatcher. På Betsafe är satsningar på statistik, hörnvarningar rikliga. Ett annat distinkt drag hos denna bookmaker är att det istället för den asiatiska handikappen ger ett europeiskt handikapp. Förutom singel och uttryck, finns det en sådan typ av satser som ett system.

Lever

Valet av sportspel på Betsafe på live är också bra. Individuell uppmärksamhet bör ägnas åt händelser som kommer att inträffa i matchens segment (till exempel 5 minuter). Bokmästarens margin “Betsafe” för insatserna under evenemanget är cirka 7,3%.

Maximala och lägsta priser

Minsta insatsbeloppet är bara $ 0,05, och den maximala satsningen på Betsafe för de flesta större sportevenemang når flera tusen dollar (~ $ 3.800).

Särskilda funktioner

I bookmaker Betsafe finns det ett sådant alternativ som Cash In: det ger dig möjlighet att lämna insatsen med vinst under matchen eller minimera förluster.

Se här: betsafe poker