Betsson investor relation

Efter godkännande av verifieringsprocessen meddelas kunden i sms.

Av licensen

Verksamheten hos det ryska bettingföretaget Betsson regleras av den termfria licensen för Federal Tax Service i Ryssland nr 7, mottagen den 9 juli 2009 och förnyades den 13 oktober 2016.
restriktioner

Den här bookmakaren är inte lämplig för ett professionellt spel och refererar till “gaffeltruckarna”, “korridorerna” och spekulanterna är neutrala: efter en inkriminering i ett spekulativt spel kommer spelarens maximaler att skäras.

Beslut av klagomål

BC Betsson accepterar “Bookmakers betyg” som oberoende förmedlare för att lösa tvisterna mellan kunder och kontoret.

Om du anser att dina rättigheter har kränkts av denna bookmaker, var vänlig fyll i anmälningsformuläret, varefter vi försöker lösa ditt problem.

Användarrecensioner på BC Betsson

Åsikter och recensioner om återkallande Betsson investor relation av pengar och spelet på BC Betsson finns i blocket “Användaruttalanden” och i kommentarerna till översynen av detta BC. Om du har spelat eller spelat på den här bookmakerns sida, snälla dela din unika upplevelse med RB och andra läsare – lämna din recension i vår recension.

På webbplatsen “RB” representant kontor svarar användarfrågor.

På VseProSport-portalen har Betsson bookmaker en rating på 5 av 5.

Historia av

Bookmaker “Betsson” registrerades 1998 i Ryssland.

I juli 2017 öppnade företaget online vadslagning i .ru-domänen.
Vår tid

Denna bookmaker accepterar spel på onlinesport i .ru-domänområdet baserat på licens nr 14 från Federal Tax Service of Russia daterad 12 mars 2010. Denna bookmaker är medlem i SRO “Association of Betting Companies” och är kopplad till CUPIS “KIWI Bank” JSC.

LLC “Bookmaker office” Betsson “(juridiskt namn) registrerades den 16 januari 1998 i Moskva, juridisk adress: 107113, Moskva, ul. Malenkovskaya, 32, s. 3.

Betsson är titelsponsor till Malaga och Hiberniana, Manchester Uniteds betspartner och den officiella partnern i Moskva Dynamo.