Betsson news

BC Betssonilla on iOS- ja Android-sovelluksia, joiden toiminnot vastaavat sivuston pääversiota sekä Winclient PC: lle ja MacOS-sovelluksia.

Kannettavien laitteiden käyttäjille on myös mobiiliversio sivustosta.
tuotteet

Seuraavat tuotteet ovat saatavilla Betsson-sivustolla:

  • vedonlyönti;
  • eSports-vedot;
  • keskusta tilastojen kanssa;
  • live-videolähetykset otteluista.

Tuki

Betsson-tukipalvelu toimii ympäri vuorokauden ja kommunikoi venäjäksi. Operaattorit vastaavat sähköpostitse ja puhelimitse. On chat-keskustelu. Tuki vastaa sähköpostipyyntöön parin tunnin kuluessa. Alla olevat tukitiedot löytyvät tästä tarkastelusivulta.
vahvistus

Jos haluat aloittaa pelaamisen online-vedonvälittäjällä, sinun täytyy vierailla jollakin tämän yrityksen vedonlyöntipisteistä passi, allekirjoittaa sopimus henkilötietojesi käsittelystä ja saada klubikortti. Tämän jälkeen voit rekisteröityä vedonvälittäjän toimiston betsson news verkkosivuille, käydä läpi tunnistamisen ja pelata.
lisenssin

LLC FON.N sai liittovaltion veropalvelun rahapeliluvan nro 4 rahapelien järjestämisestä ja toteuttamisesta vedonlyöntitoimistoissa ja vedonlyöntipisteissä Venäjän federaation alueella 26. kesäkuuta 2009 ja päivitti sen.

Tämä vedonvälittäjä ei sovellu ammattilaispeliin, ja siinä viitataan “haarukkamiehiin”, “käytäviin” ja keinottelijat ovat neutraaleja: spekulatiivisessa pelissä tapahtuneen väärinkäytön jälkeen asiakkaan käytettävissä olevan enimmäismäärän koko pienenee.
Valitusten ratkaiseminen

BC “Betsson” tekee yhteistyötä “Vedonvälittäjien luokituksen” kanssa pelaajien valitusten käsittelyssä. Jos uskot, että vedonvälittäjä on loukannut oikeuksiasi, täytä valituslomake, jonka jälkeen yritämme ratkaista ongelman.
Käyttäjien arviot

Mielipiteet ja arviot varojen vetäytymisestä ja pelistä BC: ssä ”Betsson” löytyvät lohkosta ”Käyttäjän suositukset” ja kommentit tämän katsauksen tarkistamisesta. Jos olet pelannut tai pelaat tämän vedonvälittäjän sivustolla, jaa ainutlaatuinen kokemuksesi RB: n ja muiden lukijoiden kanssa – jätä arvostelu katsaukseen.