Det er bare mazec, sa han etter triumfen i tårer Soukalová

fra Russland | Å være den niende plass det før løpet virket som en umulig oppgave.Gabriela Soukalová fighter, men 10 kilometer angrepet seier og fjerde plass med en oversikt over henne var nok til å gjøre en ny tsjekkisk i historien vant stort krystall verden for verdenscupen sammenlagt vinner. “Det er bare mazec”, da han fortalte mållinjen, øynene glinsende med tårer av lykke.

Når hun Gabriela Soukalová beskrive sin glede av triumf i SP, var sprer hendene bred. “Sannsynligvis uberegnelig,” han smiler. “Jeg er ikke i stand til det i ord, det er en bombe, jeg alltid noe slikt drømt,” beskrive følelser først.

“Dagens gutta før løpet telte og si, rett og slett, de som når du er på niende plass…og selv om jeg ønsket å vinne, og i det øyeblikket virket det for meg som noe urealiserbart, “hun Soukalová. “Så mens jeg er her foran mål visste at jeg sannsynligvis til femte plass…Det er ikke noe mer.Jeg er nok enda mer spent enn etter å ha vunnet OL-medaljer, “strålte Tsjekkia hersker sesongen.

Soukalová hele rase holdt i forgrunnen, i siste skyting var den første, sammen med Marie Dorin Habert, som det teoretisk vare til ledet av SP kompromiss. “I den siste runden var det en forferdelig mela, vekslet vi var der for fire og visste ikke hvis over andres”, beskrev de tjueseks syklistene.

“Jeg ønsket å ta dette øyeblikk til den første stigningen skyting fylt Kaisa (Mäkäräinenová) og vi begynte å trekke unna.Jeg trodde at jeg tar en smak for den henge, men jentene bak meg holdt med nebb og klør og ikke gi meg enda en meter, så jeg trakk et stort stykke av sporet og til slutt jeg ikke har makt, “sa en dramatisk slutt der hun ferdig fire.

“jeg tror jeg gjorde det bra, men fordi tross alt, når det er flere folk, slik at de stiger til polene, ski og forårsake en kollisjon. Jeg prøvde å gå av meg selv, “sa hun lykkelig.Denne fjerde plass for henne fordi det var den søteste av sesongen.

“Jeg håper at jeg og folk ser på TV gjorde glede og dele den med meg fordi jeg skulle ønske å føle det jeg føler nå jeg,” konkluderte Soukalová sitt første intervju som sammenlagtvinner av verdenscupen.