Een groep dokters zegt aanpakken moet in schoolrugby worden verbannen. Zijn ze gelijk?

Er is een groot verschil tussen club en schoolrugby. De veiligheidsvoorschriften van RFU hebben de neiging om nauwlettend in clubs te houden, waar coaches vaak goed gekwalificeerd en ervaren zijn in het spel en kinderen vrijwillig spelen. Schoolteachers zijn misschien niet bijzonder goed geïnformeerd over rugby, maar spelen als scheidsrechters – en scheidsrechters spelen een grote rol om de veiligheid van de spelers te waarborgen. Mijn kind’s hersenschudding kwam van het spelen op een toonhoogte die te hard op school was. Het zou niet zijn club zijn geweest. De RFU neemt serieus hersenschudding aan, maar ik weet niet of dit volledig op school is ingezet. VpendarvesThe case for touch rugby

Raak rugby uit schooldagen aan zou een wereld van goed voor vaardigheden in dit land doen. Het is erg populair in Nieuw-Zeeland.Het geeft jonge spelers zoveel meer tijd die met de bal in de hand raakt, de verdediging afbreken, overlappingen omzetten.

Mijn school had een redelijk fatsoenlijk rugby team met een coach die later professioneel coachde. Heel wat van de spelers had vreselijke beheersvaardigheden en kon geen voet opschieten, maar maakte het team omdat ze de grootste kinderen in de school waren. De coach besteedde het grootste deel van zijn tijd aan scrummaging en rucking. Mauls waren een puinhoop. Buitenkant zag zelden de bal tijdens wedstrijden. Ik herinner me dat ik veel koud ben, in de wind bevroren en regen op modderige velden waarop de bal niet stuitte – het stond met een druppel.

Er was ook een cultuur van touch rugby tijdens pauze en lunch .De kinderen die betrokken waren, werden sneller in de voet en de geest, beter geslaagd en kunnen vaak kleine grubberkicks doen om op te lopen of te chippen en achtervolgd te raken. Veel meer vaardig, maar heel wat waren te gering (of zelfs dik) op die leeftijd om het schoolteam te maken. Spelers met groter potentieel zijn gemist en werden door de leraren genegeerd.

Ierland, Wales en Engeland hebben geen problemen om fysiek op de zuidelijke halfrond te komen. Het huidige Wales team is een wonder van fysieke brute kracht. Engeland heeft altijd een voorraad van imposante vooruitgang gehad om terug te vallen, het is moeilijk om zich voor te stellen dat ze ooit een echt zwakke kant zijn. Deze teams hebben allemaal fundamentele vaardigheden.

Er is een kans om te proberen een ander type spel te creëren dat kan zien dat het noordelijk halfrond rugby duurzaam succesvol wordt.Even belangrijker, het verminderen van fysiek contact in schoolrugby, zal meer kinderen spelen, die de gezondheid van iedereen ten goede komen, terwijl ook het zwembad van spelers wordt gemaakt die bij het spel meer aansluiten. BobDazzleRugby zou niet verplicht zijn in scholen.

Deze mensen zouden veel beter worden geadviseerd om te gaan na de scholen waar rugby verplicht is. Er moet een scala aan sportieve en lichamelijke activiteiten beschikbaar zijn om de kinderen aan te passen. In rugby moeten gewichtsafdelingen verplicht zijn, aangezien lichaamsverschillen voor jonge mannen enorm kunnen zijn, vooral in de jaren 13 tot 16. Open leeftijdsgroepen voor rugby moeten hervatten wanneer voorspellende spelers de juiste lichaamsvormen hebben. Geen kind mag gedwongen worden om rugby tegen hun wil te spelen. Dat is een totaal verspilling van iedereen’s tijd.David Cowley Ik werk als coach en scheid de grote en kleine kinderen

Ik coach een team van 12 in Noord-Yorkshire en we proberen ons zo goed mogelijk om letsel te beperken. We moedigen hoofdwachters aan, we leren hoe we veilig aanpakken en we zullen niet de kleiner, zachtere kinderen tegen fysieke kanten spelen (veel tot de afschuw van sommige ouders). In de school kan het echter wel zin hebben om alleen rugby aan te raken, waardoor de kinderen die er onder dwang zijn, beschermen en de kinderen die het spel verlaten, verbeteren. In mijn ervaring veroorzaken echter voetbal, gymnastiek en afstandsbediening net zoveel letsel als rugby. Het is sport – er zal altijd risico lopen.HongKongBlueRugby Football Union beschuldigd van het negeren van risico’s om aan te pakken op scholen Lees meerTeach vaardigheden tijdens het spelen van touch rugby

Scholen zouden kunnen beginnen met tag rugby spellen voor kinderen van 11 jaar in hun eerste twee jaar – het kan kinderen aanmoedigen om te zoeken Ruimte in plaats van contact te maken – tegelijkertijd de juiste aanpak, rucking en andere technieken leren. Dan kunnen ze contact starten zodra ze 13 of 14 slaan. Leer goede techniek en er is minder kans op letsel, en kinderen worden betere spelers. Het probleem is PE-docenten die niet genoeg weten over het spel om het goed te leren. OwlyrossNe kind zou moeten worden gemaakt om de sport te spelen.

Ik coachte rugby op een school waar rugby verplicht was voor alle jongens van 13 jaar.Terwijl het een geweldige sport is voor die kinderen die het willen spelen, moet er geen kind worden gemaakt om te spelen zoals het gevaarlijk is. Ik coachde een Under-14 C / D-team, dat veel jongens omvatte die niet wilden spelen of onverschillig waren. Ik zag gebroken neus, een gebroken arm, een gebroken been en hersenschudding. Ik heb gehoord over verwondingen in het verleden die veel slechter waren, bijvoorbeeld ruggengraatbesmettingen. Gewoonlijk zwaarder dan de risico’s voor degenen die niet in de eerste plaats willen spelen. Het lijkt me duidelijk: laat de kinderen zich afmelden. ID6591891Het geval voor touch rugby

Ik hou van rugby en ik vond het leuk om op school te spelen, maar het is niet voor iedereen. Ik was groter en sterker dan de meeste van mijn klasgenoten en speelde voor een club buiten school, dus ik begreep het aanpakgebied en de correcte positie van het lichaam.De meeste andere kinderen haten het fysieke aspect ervan en hielden er helemaal niet op. Niemand wilde de bal omdat ze simpelweg niet in volle contact zouden komen – en met de bal rennen is een van de echte vreugde van rugby. Touch rugby kan een goede manier zijn om het plezier van hardlopen en beheren van vaardigheden te introduceren zonder de angst om op de vloer te hameren. Als ze beslissen dat ze het leuk vinden, kunnen ze zich buiten een school bij een club aansluiten en een goede technische instructie krijgen om te leren hoe ze veilig in het pakgebied gaan. MongChongeeRugby heeft me verwondingen achtergelaten, maar ik heb er geen spijt van om het te spelen.

Op 55-jarige leeftijd werd mijn ruggengraat aan de bovenkant van mijn nek gediagnosticeerd door beschadigde wervels. Ik heb nu een slap aan mijn linkerkant en een weinig gebrek aan controle aan mijn linkerhand.Verdere verslechtering is gestopt door het invoegen van een titanium kooi om de wervel. Bij het zoeken naar de oorzaak kon de consultant alleen vinden dat het spelen rugby op school de enige waarschijnlijke oorzaak was van de verwonding van de wervel.

Ik hield van rugby; Het gaf me veel vertrouwen en vrienden, leerde me de waarde van het werken als onderdeel van een team en de waarde van training en voorbereiding. Dit is een truc debat – zonder aan te pakken Rugby is niet Rugby, maar er zijn risico’s. Bij het verlaten van school speelde ik een seizoen op clubniveau en blijvende verwondingen, vooral door stoten in scrums en mauls. Ik stop na een seizoen. Het was niet het spel dat ik op school had genoten. Heb ik spijt van het spelen van rugby? Nee, maar het komt met risico’s, maar ook het leven in het algemeen.HarryaristophanesSchools moeten wakker worden met de gevaren van hersenschudding.

Harsingskudding is uiteraard een probleem, maar het zou minder zijn als scholen protocollen hebben gevolgd voor beoordeling en herstel. Ik speelde voor mijn school en zesde vorm voor zeven jaar. Ik was nooit ingewikkeld, maar sommige van mijn teamgenoten waren. De beoordelingen waren een farce, bestaande uit drie of vier vragen, zoals je naam, de datum, onze tegenstanders. Als je concussed bleek te zijn, heb je gewoon een weekje afgenomen. Een zorgvuldige enquête van sommige PE-leraren vroeg over herstel van hersenschudding, de meerderheid dacht een week na de hersenschudding aanvaardbaar was, wanneer je echt ongeveer vier weken zou moeten hebben. Slechte coaching is een groot risico. Veel van de verwondingen die ik meegemaakt waren van een slechte aanpaktechniek, of van het niet weten hoe ik naar de grond moet gaan wanneer ik het aanpakken.Ik denk niet dat het antwoord is om rugby te vermijden. De voordelen van het spelen van vijf keer per week voor mijn zesde vorm weerspiegelden duidelijk een aantal van de verwondingen die ik gehad heb tijdens het spelen. PropagandalfI ontmoette de meeste van mijn dichtstbijzijnde vrienden door de sport

Ik ben een grote chap. Ik speel als een stut. Ik begon te spelen op zeven jaar en speelde alles door de school. Ik hou niet van voetbal, ben veels in cricket en ben de verkeerde vorm voor alles wat niet de schot is. Het spelen van rugby op school is gevaarlijk, maar zoals alles anders in het leven is het een kwestie van risico versus beloning. Als rugby alleen tijdens mijn schooljaren was geweest, was ik gewoon nooit gekozen; Er is geen behoefte aan mij in een spel van snelheid. Ik denk niet dat ik verder zou zijn geweest.

Ik ben nu 40 en speel elke weekend nog een OK-standaard.Rugby is de reden dat ik probeer om mijn gewicht te houden en fit te blijven. De meeste van mijn dichtstbijzijnde vrienden in het leven ontmoette ik door rugby. Als ik op school was gestopt, zou ik er niets van hebben in mijn leven. Mijn ervaring is dat het risico wordt verduisterd door de beloning. Voor volledige bekendmaking zijn de verwondingen voor de laatste 32 seizoenen:

Gebroken kraagbeen (noodzakelijke operatie) Een hersenschudding (kwam niet terug voor zes weken) Spleet pols (niet helemaal gebroken) Cracked rib (niet helemaal gebroken) Cracked humerus (niet helemaal gebroken) mushypRugby creëert obligaties als geen andere sport

Gewichtcategorieën voor kinderen tot en met leeftijd 18 zouden betere rugby spelers betekenen – Geen grotere rugbyspelers – worden geïdentificeerd en gecoacht. Ik was te klein als een jongeling om rugby te spelen en heb er niet van genoten.In plaats daarvan nam ik basketbal aan (tegenintuïtieve, weet ik), en ging ook als kapitein op de universiteit. In mijn vroege jaren 20 keerde ik terug naar rugby en veranderde het mijn leven letterlijk. Aan de mensen die de voordelen, waarden, vriendschap en magische stof die uniek zijn voor rugby, ontslaan, kan ik zeggen dat ik voor een lange tijd twee sporten heb gespeeld en er is niets zoals rugby. De voetbalclub met wie we een clubhuis delen, zijn aardige jongens, maar het is geen rugby. Soms vraag ik me af wat zou gewees hebben als ik rugby op gewicht had geworden, niet leeftijd. Ah goed. NorthernandwelshRugby kan niet voor levenslessen geslagen worden

Ik heb rugby vanaf vijf jaar al helemaal doorgehaald tot ik 30 was. Op dat punt moest ik stoppen omdat de lijst van verwondingen die ik meegemaakt groeide te lang.Ik heb nu een vijfjarige zoon die ik actief aanmoedig om te spelen. Rugby kan niet worden geslagen voor de levenslessen in leiderschap, teamwerk en toewijding aan het bereiken van een doel dat het biedt. Dit houdt zelfs niet rekening met de voor de hand liggende fitnessvoordelen die ik tijdens mijn tienerjaren heb leren kennen, zoals ik zes dagen per week heb gehad. Ook biedt rugby een geweldige uitverkoop voor de krijgersgeest. We moeten onthouden dat heel veel van ons mensen relatief boos zijn, fysieke wezens. Ik begrijp de zorg hier, maar met geen levensvatbare uitlaat voor een gecontroleerde fysieke expressie, waar zullen deze jonge jongens en meisjes hun angst uitsteken. Waar zullen ze de levenslessen leren die niet in het klaslokaal kunnen worden geleerd? tightishlines