Fem glemte mænd. Hvem skulle ikke have flygtet fra Rostov?

Fem glemte mænd. Hvem skulle ikke have flygtet fra Rostov?
George Shakov – om dem, der udvekslede spillet for penge.

“Rostov” før kampen med CSKA ligger på samme niveau som hærlaget. Det nyopstillede team Kuchuk ridser sine briller og plager selv med “Zenith”. Nogle af de tidligere spillere i den sydlige klubben fortryder formentlig, at de udvekslede spilletid for økonomisk velvære. Fem spillere, hvis karriere har frosset i standby-tilstand.

Ivan Novoseltsev

Fem glemte mænd. Hvem skulle ikke have flygtet fra Rostov?

Den farverige forsvarer blev favorit for Rostov fans i et og et halvt år. At være den bedste spiller af “Torpedo” tog Ivan opmærksomheden på “Rostov”, hvor han havde det stærkeste segment af hans karriere. Novoseltsev steg til det russiske landshold, lavede et tilbud til sin elskede pige på det lokale stadion, og snart … bogstaveligt talt for et realkreditlån gik til Zenit. Officielt var overførselsbeløbet 8 millioner rubler. Novoseltsev for en sådan sum i St. Petersborg og spiller.

Mircea Lucescu klagede over, at forsvarsmanden altid er skadet, Roberto Mancini virker stadig ikke, at en sådan fodboldspiller i holdet er. For et par år siden blev Novoseltseva betragtet som den mest lovende forsvarer i landet, og hans sted i hjertet af holdet til VM var ikke i tvivl. Nu spiller Ivan ikke engang for Zenit-2, men han kan være rolig. En solid kontrakt vil give den til 2021, der vil det være muligt at fuldføre en karriere.

Dyakov er forgængeren til Novoseltsev med en lignende skæbne. Vitali tre år var forsvarer af “Rostov”, men tjente sig en brødløn takket være flere måneder i 2014. Derefter vandt Dyakov sammen med holdet Rusland, og slog endda mesterens drøm om “Lokomotiv” i den næstsidste runde med et langtrækkende langt skud. Vitali besluttede at gå til kampagnen i “Dynamo”, men blev et af symbolerne for sammenbruddet af blå og hvid.

Med Djakovs direkte deltagelse gik “Dynamo” til FNL. Generelt viser det sig en nysgerrig historie. Hvor Djakov har spillet, går holdet til bunden. Da jeg forlod Rostov, var der ingen penge, jeg gik til Dynamo, fløj til FNL, gik til leje i Tom, klagede over manglende løn.

Nu vinder Vitali den tyrkiske “Sivasspor”. Efter fire runder er holdet i nedrykningssonen.

Der er en opfattelse, at Kurban Berdiyev med sit ideelle forsvar vil have god statistik ved porten, endda en mannequin. Nikita Medvedev var ikke kendt for nogen indtil foråret sidste år. Mystisk erstatning Soslan Dzhanaeva kom straks fra reserven til “Old Trafford”. Målmanden havde flere stærke kampe, men samtidig blev han stærkt overvurderet.