Hoe Pilsen-hockeyspelers Sparta hebben gebroken. Ik wil de jongens prijzen, zei de coach

Drie wedstrijden, negen punten en een score van 19: 4! Pilsen hockeyers offensieve kracht is op de startpagina van het ijs nog niet te stoppen. In gisteren strijd tegen Sparta, dat Skoda won 4: 3, maar het was manoeuvres van beide kanten. Beide teams stuurden hun doelman na dertig shots naar de tegenstander. Winnen was het einde van Goulash 48 minuten nadat u het huis twee-doel lood terug te nemen.

Drieëndertig seconden voor het einde, terwijl nog steeds aan de macht-play daalde bijna Kudrna, maar geen Pilsen meer in een mooi gevecht rivaal niet toestaan.

“Ik wil dat jongens prijzen. Ze begonnen de wedstrijd en rebelleerden. Vooral wanneer Sparta in de tweede periode waterpas op een 2: 2 en reed “zegt Ladislav Čihák, één van de coaches HC Skoda

.” Wij winnen van de chybama eigen.Het komt niet voor ons dat de tegenstanders ook zal willen winnen en niet geven ons iets gratis. We willen goed spelen uit de hand, zonder benen. Zodra de tweede periode werd gezien dat wanneer dit allemaal naar honderd procent van de punten kunnen we brawl. Maar totdat je je realiseert dat het allemaal, dus we zullen niet groeien, “Sparta gelijkgestemde assistent Jaroslav Nedved.

Plzen had een verpletterende huis. In de zesde minuut scoorde hij voor hun eigen zwakheid. Preisinger nam de puck achter het doel Pech en verbrand na zijn pass Kratěna keeper Aittokalliho. Na een tijdje het huis toonde grote “TUKES” Stach voorgelegd aan puck Půlpán, maar de twee meter druk op de juiste post! Pas in de 15e minuut de score verschoven.Kodýtek hebben gewerkt Krížna paspoort Schleiss en liep over de keeper blockers 2 – 0.

“De eerste periode was uitstekend van ons. Jammer dat mijn kansen, passeer ik de veel verwacht. Helaas, de tweede was van ons zo een splash, er was veel uitsluitingen “, aldus verdediger Luke Pulpán.

Sparta kwam terug in 22 minuten in de wedstrijd Blunder Jones, die de puck Forman opgehaald en voordat lege ingediend bij zwarten Pilsen doel. Na nog eens 97 seconden de vergelijking, het krachtenspel verbrand Reichenberg swing van links ring onder de bovenste stang. “Toen was het moment van onze frustratie, verwarring. We kunnen niet veel tegen Sparta de overtreding te doen.Omgekeerd, waren we in staat om goed te spelen of een lange power-play 02:55, “erkende Čihák.

Maar Svoboda Pilsen in het bezit van bepaalde behandelingen en weer thuis in de 34e minuut herstelde. De power-play Kratěna uitgekiende Mertl minderheid en de bal te raken zonder de voorbereiding van het ijs in de richting van de linker doelpaal – 3: 2.

Emoties groeide gespeeld up – tot grote duel gesneden toevalstreffer stoofpot. Sparta hebben teruggeroepen doelman en wanneer de stoofpot en Straka krijgen de puck in het doel verlaten, Kudrna afgenomen. Maar het was klein. “In het derde derde stonden we weer bovenaan. En dit geluk, “zei Pulpán.