I VC har Kazanka dobbelt så mange abonnenter som Spartak -2

“Spartak-2”, “Zenith-2”, “Kazanka” – alle disse er gårdsklubber. Men de to første navne giver en klar besked: dette er den anden klub, en tilføjelse til hovedet, en dobbelt. Men den tredje taler om identitet. Dette er en separat historie, et særskilt mærke, et uafhængigt hold med sin egen identitet, sit slogan og så videre. Denne positionering af gårdsklubben er ny for russisk fodbold, og som praksis viser, er det godt for publikum. Hvis vi taler om de oprindelige hold fra PFL, lyser “Ararat” straks i hjernen med en gul pære. Men det er en pengesag. En stor sprøjte blev injiceret i holdet, hvorigennem bløde bobleampuller blev pumpet ind i det. Men “Kazanka” handler lige om den kreative. Hun har sit eget tematiske program, der dækker klubbens liv – “Two Ways” – sin egen hjemmeside, samt brænding af sociale netværk.

I VC har Kazanka dobbelt så mange abonnenter som Spartak -2, og dette er en indikator for klubbens højkvalitets mediestrategi. I “The Two Paths” normalt viser byen, hvor “Kazanka” rider på vejen (geografi PFL klubber er omfattende, og disse spørgsmål er meget interessant). Webstedet er lavet efter de bedste kanoner af minimalisme og er maksimalt tilpasset til kommunikation med fans. Webstedet har en form for feedback, som selv Zenith ikke har. Maksimal åbenhed og gennemsigtighed er sjældent for vores fodbold, men “Kazanka” ruller på vej.

Projektet køres før starten af sæsonen, gav ham en solid præsentation, og i denne uge “Kazanka” Herkus mødtes for at analysere den nuværende situation af turneringen – alt dette siger om de mest alvorlige over for lederne i samfundet. Opgaven på klubben er en – en udgang i FNL i første eksistensår. For nylig revet “Kazanka” medierne: Galanin og Tugarev spillede en straf i stil med Messi og Suarez. De unge mænd i interviewet sagde, at det var deres egen kreativitet, men det er svært at tro. “Loco” er nu den mest magtfulde i Premier League fremmer markedsføring og PR, og denne PR flytter meget organisk løgne i oversigten af kommunikationspolitikken i klubben. Tryk attache “Kazanka” arbejder højttaler “RZD-Arena” og pressemedarbejder af “lokomotiv” Evgeni Kirilov, og sikkert er det, de og kolleger er kommet op med en cool idé, og spillerne simpelthen ventede på hende at materialisere et vellykket arrangement.