Ik herinner me tien jaar geleden

Ik herinner me tien jaar geleden (in 2007) dat we hier in dezelfde derby op het laatste moment misten van David Yanchika. Om te zeggen dat ik enorm overstuur of gedood was, is niets zeggen. Het was bijna de belangrijkste tragedie van mijn jeugd.

Toen was “Spartacus” niet genoeg voor het kampioenschap van die twee verloren punten. Ik was een snotty zevende grader, en het favoriete team van de kampioen was een droom. Zonder overdrijving. Ik dacht hoe ik naar school zou komen en iedereen zou mij feliciteren met het kampioenschap van Spartak. Dus het bleek dat de meeste van mijn klasgenoten geworteld waren voor CSKA. Dit is geen entourage omwille van de details, het is een triest feit.

Maar het kampioenschap werd gestolen. Deze geslaagde dag als gevolg daarvan is niet gekomen. Ik ben klaar met school, en “Spartacus” is nooit voor mijn ogen een kampioen geworden.

Dromen zijn waar, maar te laat. Waarom het kampioenschap van “Spartacus” me verdrietig maakt Foto: Officiële website van FC “Spartak”

En dan eindigde ik 4 jaar bachelor diploma en “Spartacus” nog steeds niet. En elk jaar lijkt het dat de droom verder en verder gaat. “Spartacus” werd erger en erger. Gunko, Yakin, Alenichev … In het algemeen, wie zag – hij zal het begrijpen.

En als ik werd eens gevraagd wat ik betreur het grootste deel van alle in dit hele idiote verhalen streven naar “Spartacus” voor mijn droom, ik had de 94 ste minuut en de dom doelpunt in de derby van 2007 herdacht.

zijn herinnerde omkering Total Football magazine, dat ik vervolgens verzameld, waarbij een close-up shine … die episode. Zo’n sadistisch, weet je, glans. Het is als schieten in 4K verbrokkeling, op de meest moderne apparatuur, met de verdomde licht, en allemaal zo fascinerend. De makers van de “City of Sins” zouden jaloers zijn geweest op de meedogenloosheid van de jongens van Total Football. En de meest controversiële in die situatie was de redactionele handtekening. Nu kan ik me niet herinneren woord voor woord, was er de aflevering beschrijving en eindigt rond de zinsnede “… en Spartakovskaya straat op een dag een vakantie.” Het is als een foto van de doden met grappige foto’s van honden uit de snapcha.

Elk jaar herinnerde ik me die verdomde handtekening, het leek teleurstelling aan te wakkeren. In alle – in “Spartacus”, in het voetbal, in de inspirerende titel belooft, in de positieve, zelfs in het idee van het geloof in een droom en wachten op iets. Frustratie in een blauwe helikopter met een goochelaar, in de zin “alles komt goed”, op zichzelf. Ze hebben me net beloofd, maar het is niet waar. Wanneer 2 jaar Soslan Dzhanaev liet de bal in zijn eigen doel, opnieuw, in de derby, het is niet zo veel pijn. Wat maakt het uit hoe vaak dit team een mes slaat in de dromen van je kind – 45 of 58.

2017 jaar. Totaal tijdschrift is niet meer gepubliceerd. Geen van de “Spartacus” in 2007, het team is er niet meer. Helden van derby velen voor 40. Die “Spartacus” zwom voor altijd in het defaitistische verleden. Geheel.