Inter Mauro Icardi teszi a főcímeket hős és gonosztevő a Juventus

De Turin, mint mindig, a helyiek inkább az a haladás, a másik öregasszony. Juventus fogja ünnepelni a nyaralás előtt álló Internazionale a Derby d’Italia. Papíron talán nézett ki, mint egy elég egyszerű lámpatest ellenfelek ellen, akik ültek 11. táblázatban. De a Nerazzurri magukkal egy speciális fegyver, formájában egy tehetséges fiatalember.

Mauro Icardi jobban ismert, hogy a legtöbb olasz a viselkedés a magánéletében, mint bármely teljesítmények a pályán.Ő kapcsolata Wanda Nara, az ex-felesége egykori csapattársa, Maxi López, egy végtelen forrása lenyűgöző sport papírok és pletyka magazinok számára egyaránt.

A csatár teljesítményét az Inter az elmúlt évben és fél nem tett annyi címoldalára. Annak ellenére, pontozási 21 alkalommal 45 játék a klub előtt, kedd Icardi még neves, mint egy lusta játékos – szívesen trackback és túl gyakran névtelen, amikor csapata küzdött.

Juventus, bár jó oka volt félni tőle. Icardi talált a hálóba mindhárom alkalommal, hogy ő szembe a Bianconeri a karrierje, ő csapatok egyre legalább egy pontot minden egyes alkalommal.A leghíresebb talán ő ünnepelte Vízkereszt 2013 pontozási kétszer Sampdoria a Juventus Stadium, ahogy gyülekeztek egy cél és egy férfi le rögzíteni egy lenyűgöző meglepetés győzelem.

Icardi lépése, hogy az Inter bebetonozta a pozícióját utálom alak sok Juve szurkolók, de úgy tűnik, hogy táplálkozzanak ilyen ellenséges. Ez egy játékos, aki ünnepelt pontozási egykori klubja ellen, Samp, a Marassi tavaly vérvétellel füle felé Ultras aki szurkolni neki a Gradinata Nord. „Szeretem, ha az emberek síp nekem,” mondta a riportereknek pénteken. „Segít, hogy engem töltött fel.”

De ha Juventus félt Icardi, akkor is aggódott a saját a bajnokok támadást.Során feltett ugyanazon az adathordozón ülés, van-e a játékosok, hogy szeretne elvenni ezek ellenfelek, Icardi nevű Carlos Tevez, mert „pontszámok célokat”.

Kedden vette a Juventus csatára mindössze négy perc pontosan erre. Ez volt Arturo Vidal igaz, aki a kemény munka, wrongfooting Gary Medel ragyogó mozdulattal a sarok előtt nyilvánított egy kis kereszt Tevez ösztökélni haza öt yard.

A kilátásai hasonlóan döntő beavatkozás Icardi távolinak tűnt során anonim első felében. Ő érintette a labdát, csak 10-szer az időköz, kevesebb, mint bármely más játékos a pályán.Inter volt Samir Handanovic megköszönni tartása Juve előnyét le egyetlen cél, a kapus futásnak le a vonalat, hogy megtagadja Paul Pogba után a francia volt bamboozled védelmi fenséges bűvészmutatvány gyalog.

De a bevezetése az új aláírási Lukas Podolski segített Inter, hogy megfordítsa a szünet után. Váltás egy karácsonyfa formáció egy 4-3-3, nyomták az ellenfelek feljebb a pályán, és elkezdte nyerni vissza birtokában több veszélyes helyzetben.

A 64. percben egy laza fejléc Pogba esett a lába Fredy Guarín belül a Juventus felét. A kolumbiai menetes azonnali átmenő labdát a terület Icardi, aki kész szakszerűen egy szűk szög.Csak így, az Inter magasságban volt. És a dolgok majdnem onnan jobban.

Ahelyett, rendezze a pont, Inter áramlott előre törekvés a győztes. Egy kis 10 perc alatt maradt, Podolski rohanni szabad a bal négyzetes alacsony labdát Icardi, csak az argentin érkezik egy töredéke későn és tolja széles a messze post. Az arckifejezésük javasolt néhány közös félreértés, hogy hol a labda lenne szállítani – érthető módon, mivel ők csak edz együtt néhány napig.

kevésbé érthető volt Icardi döntéshozó néhány pillanattal később.A saját felénél továbbhaladva lehetőség nyílt arra, hogy Dani Osvaldo vagy Podolski góljával átjusson egy jól időzített passzussal, de ahelyett, hogy magához szorította a labdát, rosszul lőtt, és jóval nagyobb helyzetbe került.


A doboz peremén. Osvaldo felháborodottan próbált fizikailag szembenézni Icardival, csak Guarín elfogására.Mancini, aki néhány perccel korábban mutatta be az Osvaldo-t a Hernanes-nek, az oldalvonalról felsikoltott, mivel mind a három játékos lelapult és a Juventus ellenfelet indított.

A meccs 1-1, Mateo Kovacicot egy csapdába ejtett kihívás miatt küldték el, és Handanovic elhúzta a gólokat.A záró szakaszban volt a forgószél end-to-end labdarúgó, amelyben mindkét oldalán volna gólt, de ez volt az Inter, aki talán végül elhagyták a nagyobb sajnálja.

„Ha én Icardi, I nem kell zuhanyozni,”viccelődött a neves TV állomás Ivan Zazzaroni-en, a referencia feltehetően az a történet, hogy Pablo Osvaldo jött fúj Erik Lamela a öltözők után a játék össze a roma. Ahhoz, hogy a hitel, Icardi gyors volt, hogy tartsa a kezét a játék utáni interjúk, elfogadod, hogy ő „elrontotta” a hanyatló játszani a labdát.

Ezek leckéket remélem ő fog tanulni. Ez könnyű elfelejteni, hogy Icardi még egy tapasztalatlan játékos 21 éves.És bár ő költsége Inter morál-növelő győzelem kedden, ő volt az egyik oka, hogy ők abban a helyzetben, üldöz egy győzelem az első helyen.

Természetesen a Juventus szívesen látni a hátsó vele . Talán La Befana lesz egy kicsit kedvesebb kitöltésekor a harisnya következő year.Talking pontot Facebook Twitter Pinterest Cagliari új vezetőedzője Gianfranco Zola elviselt egy nehéz első mérkőzés a klubnál. Fotó: FRANCO LANNINO / bet365 mobil bónusz EPA

bet365 online fogadási útmutatók