Jagr a strălucit cu trei puncte, iar Voráček productiv 888sport a ajutat din nou

După crearea înregistrare clubului în formă de douăsprezece victorii consecutive și formele picătură ulterioare și patru jucători de hochei infrangeri Florida din nou inhalează la o altă serie mare. Joi victoria. 6: 3 peste Detroit pentru ei era deja al 888sport cincilea câștig două puncte într-un rând

Un mare datorită succesul recent a avut Jaromir Jagr (15:03, +1, 2 fotografii, 1 + 2), care a marcat trei puncte și a devenit doar al șaselea jucător din 888sport istoria competiției, cu 1 100 de asistență în cont. Pe lângă el pe METU atinge Wayne Gretzky, Ron Francis, Mark Messier, Ray Bourque și Paul Coffey.

CEH “68”, asistat inițial în deschiderea duel poarta lui Brandon Bastoane Pirriho de 9 minute.Al doilea punct a marcat în timp 11:06, când zona de apărare a trimis pucul Trocheckovi 888sport Vincent, care l-au dus la poarta de Jimmy Howard 3 -. 0 pentru Florida

talentat tânăr Dylan Larkin, urmată de goluri de la sfârșitul anului prima și a doua treime au returnat oaspeții înapoi în joc. Pacea lui Panthers a fost marcată de Derek MacKenzie în minutul 37, iar Jagr a reușit să profite la maximum de joc în minutul 44. El a marcat după 888sport lovitura de opt puncte și a ajuns la cel de-al 16-lea sezon, oferindu-i o poziție suverană în fruntea statisticilor compatrioților. Al doilea 888sport cote pariuri sportive online David Krejci de la Boston a dat cel de-al 12-lea gol.

În suma istorică Jagr lipsesc doar trei goluri, în ordinea shootere capturat a treia Brett Hull, în timp ce a pierdut 11 puncte în al treilea jucător 888sport cel mai productiv din istoria Gordie Howe.

V 53.minute, vizitarea Red Wings, jucând al doilea joc în două zile după miercuri înfrângerea 1: 3 în Tampa, datorită avantajul unei puteri play-back Mike Green. Cu toate acestea, ultimul cuvânt a fost câștigătorul, cu Trocheck în minutul 55. Timpul de poarta Detroit 888sport înainte de odihnă Petr Mrazek a fost preferat Jimmy Howard și cinci din 32 de fotografii primite. De la ferma numita de apărare meci Jakub Kindl privit ca un substitut ne-joc

Un rezultat consistent. 6: 3 ca Florida a reușit joi i Philadelphia gheață atunci când a cucerit Nashville .Pentru a cincea oară într-un loc 888sport rând face cele mai multe Boemiei în competiția Jakub Voráček (16:13, 3, 2 fotografii, 0 + 2), care a marcat ultimele două asistă, în urma marți trei treceri împotriva Montreal.

În general, Kladno după un elev lent intrarea în sezonul a avut mari 41 de minute de 49 de porniri și 33 trec în curs de desfășurare cel mai bun dezvoltator al 7-lea din NHL.Cele trei stele ale meciului, dar de data aceasta a trecut peste poartă atunci când precedență primit 888sport prietenii lui de la formarea de elită Flyers Wayne Simmonds cu Claude Giroux (ambele 2 + 1) și acasă Ryan Johansen (1 + 1).

Philadelphia a câștigat pentru a treia oară într-un rând și cu un câștig de 54 de puncte de la poziția a zecea mai aproape de ultimele trepte ale conferinței de Est avansarea.

deja în al treilea punct 888sport de la ultimele patru începe să reamintească Ales Hemský (15:10, 1, 7 fotografii, 1+ 0), care a contribuit la joi câștiga Dallas 4: 3 după elongație Colorado un singur scop. După 36 minute, Pardubice elev, care a fost de șapte încercări de zakončovatelem oaspeții cei mai activi, a sasea a sezonului a lovit casa reglementa scorul continuu la 2: a 2-Golul victoriei a marcat după doar 35 de secunde, în setările de joc de producție de apărare suedeze Stars John Klingberg.

De la 31 jucători de hochei cehi care au intervenit în NHL acest sezon, cu 27 de sportivi in ​​timpul filmarilor aplicate. Ultima pe tunarilor laterale veteranul atribuit Michal Rozsival (15:02, +1, 3 fotografii, 1 + 0), care va avea premiera cluburi a trebuit să aștepte până în sezonul de start a 29. Ice Arizona apărător experimentat după 48 minute a trimis Chicago pentru a conduce 4: 3. oaspeții favorizați, cu toate acestea, în cele din urmă 888sport a luat două puncte pentru a Tref căpitanul Jonathan Toews de prelungire.O trecere poate cel mai bun meci de acasă de Coyotes a luat Martin Hanzal (16:28, -3, 1 împușcat, 0 + 1).

Primul gol al acestui an cehii încă așteaptă Radko Gudas din Philadelphia și neregulat Ladislav Šmíd de la Calgary și Michal Jordan de la Carolina. . Fără un scop 888sport în deschiderea lor șase începe o carieră în prestigiosul stat înainte Tomáš Nosek de la Detroit

Înregistrare extensie 888sport atractivă 3 la 3 dintre Arizona și Chicago:

Ca la Montreal în ultima nu reușesc în prezent, chiar și jucători de hochei Ottawa , care este cel mai bine documentat debacle joi 2: 7 Edmonton . Echipa din capitala Canadei care a jucat fără răniți Milan Michálek a căzut pentru a șaptea din ultimele zece 888sport spectacole. Oilers a îmbunătățit statisticile Jordan Eberle (2 + 1).Numărul unu proiect de pick Connor McDavid ultima carte în al doilea său meci după revenirea de la infirmerie a marcat două treceri, în urma unui spectacol strălucitor marți împotriva Columbus (1 + 2).