Johan Vásquez: “Ik zou graag willen spelen als Darío Verón”

Puma’s zullen een Mexicaanse voetbalmonarch hebben voor Clausura 2020. Johan Vásquez pakte op 29 december de kampioensbeker met de Rayados uit Monterrey en pakte meteen zijn koffers om zich in de hoofdstad van het land te vestigen.

Met iets meer dan 1000 minuten in de laatste vier toernooien in eerste klasse divisie, komt de centrale verdediger van Sonoran naar het Pedregal-team met de missie om een ​​starter te zijn en te consolideren als een pijler in de Auriazul-achterhoede.

“Ik ben blij, zeer gemotiveerd door deze nieuwe uitdaging die in mijn carrière komt. Wat me motiveert is de geschiedenis van deze club. Toen ik besloot om te komen, zei ik tegen mezelf dat ik gekomen ben om een ​​positie te verdienen, zodat de fans me leren kennen, om bij die positie te blijven.Als kind zag ik Darío Verón en ik zou graag zoals hij spelen “.

Vásquez kon dit weekend debuteren tegen de Tuzos del Pachuca.

Leonel López : “Ik kom om de fans te overtuigen en hun mond te bedekken”

Met slechts 25 jaar is Leonel López een draver op Mexicaanse voetbalvelden geworden. Vestig zich in een team en bevestig opnieuw het goede voetbal dat hij soms heeft getoond , zal een doelwit zijn in zijn nieuwe thuis.

Leonel heeft de kleuren van Toluca, León verdedigd en het afgelopen semester speelde hij voor América. Ondanks zijn carrière in drie belangrijke Liga MX-clubs, alleen in Toluca was in staat om als starter te consolideren, dus het is duidelijk dat Pumas een nieuwe kans is om een ​​benchmark voor een team te zijn.

“Ik hoop mezelf te consolideren in deze geweldige instelling.Het zijn stadia van een voetballer, nu hoop ik te consolideren, ik heb verschillende teams doorlopen en het is mij niet gegeven.

De versterking van de Puma’s weet dat het niet gemakkelijk is om van de gehate rivaal naar de puinhoop te gaan, vooral omdat de Auriazul-fans zetten voetballers met een Amerikaans verleden vaak onder druk.

“Ik wil de fans overtuigen en, overigens, mijn mond houden. Er zijn altijd goede en slechte opmerkingen en daar moet ik van herstellen. “