Kun näyttää siltä, ​​että “Spartacus” valmis yllättävää katsojat tarinoita

“Piirrä enemmistö – se on noloa. Kysy pelaajilta. ” Carrera menettää “Spartacus”
Mestari jakoi pisteitä Tosnon kanssa ja jälleen häpäisi itsensä Pietariin.

Kun näyttää siltä, että “Spartacus” valmis yllättävää katsojat tarinoita, punainen ja valkoinen heittää tuoreen ja ainutlaatuisen numeron Valioliigassa.

“Lead 2-0 joukkueella, joka pelaa vähemmistönä ja lopettaa vedonlyönti – on noloa. Tätä ei voida hyväksyä “, Carrera myönsi Tosnon kanssa pidetyn kokouksen jälkeen.

Flash-haastattelu stadionin “Pietarin” karvaisen Massimo näytti vihainen ja usein toistuva sana “fysiikka”, lepää siinä, että hänen pelaajat eivät nordicbet toistuvasti päättyminen ottelun ei puutteen vuoksi teho: “Se ei ole fyysinen kunto – ei syy menetetyt tavoitteet. Syyt on pyydettävä pelaajilta, minulla ei ole selitystä. Kyse on pelaajien käyttäytymisestä ja lähestymistavasta. ”

29. minuutilla tuomari poisti puolustaja Seldyakov “Tosno” Shakov: Vitali teki virheen kanssa taaksepäinsyöttö ja varovasti tarttui pakenevan yksin Pedro Rosu. Brasilian laski, hänet uskoi – puoluehuijaus ehdotti.

“Piirrä enemmistö – se on noloa. Kysy pelaajilta. ” Carrera menettää “Spartacus”
Kuva: Championship

Sittemmin Dmitry Parfenovin joukkue toimi kymmenen miestä ja kuusi minuuttia myöhemmin Jikia avasi pisteytyksen. Välittömästi Carrera reagoinut rohkea korvaaminen: sijaan Taxco Italian Promes vapautetaan, jolloin käynnistyspiiriin kolmella tsentrdefami.

Mitä tuli ulos siitä: koko ottelun kotijoukkue nordicbet pokeri, joka pelasi yli tunnin vähemmistö, ovat luoneet yhtä monta laukausta tavoite (6) ja pisteytys mahdollisuudet (4), ja kuinka paljon vieraita. Aivan kuin Tosnomolla ei olisi lainkaan punaista korttia.

Pisteytys (ei pidä sekoittaa pelin) hyväksi “Spartacus” varjostaa Tigiev vamma, polvivamma: monipuolinen puolustaja viettänyt ottelu, mutta hajosi vasemmalta obscenely huusi kivusta ja jätti nurmikko, korvattu Kombarova.

63. minuutilla Pashalich kysyi maalivahti Yurchenko – ja pisteet oli 2: 0. Niinpä pelaajien Tosno “älä unohda luomista vaarallisten hyökkäysten (Zabolotnyi lyödä itsensä läpi bar), ja punainen ja valkoinen ajoittain paniikkiin hätäisesti ja puhdistetaan vapaalla alueella Artyoma Rebrova.

“Piirrä enemmistö – se on noloa. Kysy pelaajilta. ” Carrera menettää “Spartacus”
Kuva: Championship

Heti kun Twitter-teippi oli täynnä tarkkaa kiitosta Petkovichille, serbiala alkoi tappaa fyysisesti. Syntyminen ensimmäisen maalin – henkilökohtainen karmi Marco (koputti jonkun toisen jalka), ja toinen jäi pallo Petkovic oli mukana koska joukkue sortunut kaaosta puolustukseen.

86. ja 90. minuutti – kaksi maalia ja nopea goback “Tosno” -signaali uuden “ihmisten” häpeästä. Ja taas fanit kuulevat tuttua jatkaa: “Punaisen ja valkoisen rivaliitoilla oli paras kauden peli.” Painajainen Moskovan Club, tämä lause – kiitosta voimakastahtoinen vastustajia joukkue Carrera – pyöreästä Round lentävät ilmassa.

“Spartacus” tällä kaudella, kärsii inkontinenssin urheilu, jalkapallo valmistelee pilaantuvia, säilyvyysaika joka päättyy aikaisintaan normaali aika täsmää.

Tietenkin myös tässä tilanteessa sinun on hidastettava pelaajia: mitä heckiä he aina valehtelevat ja menettää pisteitä? Vain niistä ei ole vastauksia, arvioituna tulosten invariaatiolla. Katso järjestelmän vika ja henkilökohtaiset vaikeudet ensimmäisestä kierroksesta, mainitse tilastot, huomaa yksittäiset virheet, mutta eivät ymmärrä, miten käsitellä sitä joukkueen kannalta.

“Piirrä enemmistö – se on noloa nordicbet pokeri bonus. Kysy pelaajilta. ” Carrera menettää “Spartacus”
Kuva: Championship

Siksi pyydä päävalmentajaa – tämä on jalkapallomaailma. Ja oikea vastaus, johon perustan havaintojen parantaa tilannetta, ei ole edes mielessä järkyttynyt allenatore.

Mestarien liiga ei auta häntä – lisää lisää kysymyksiä. Massimo Carrera menettää “Spartacus” täällä ja nyt.