Kwartfinale play-off: de komeet viel, Sparta won zonder problemen

Het tweede duel van de twee series zijn gepland op donderdag en je zult in staat zijn om opnieuw volgen de gedetailleerde reportage op iDNES.cz.

Bepaald komeet in de wedstrijd actief, en in de 14e minuut ook het voortouw nemen . Cermak als een goede kapitein nabruslil op de juiste bandbreedte en technische schot verraste de keeper Šturala. Voor een halve minuut het zou kunnen zijn 2: 0 wanneer Ton slim aangemoedigd de Duitsers, maar de vallende doelman kon niet gooien. Het bleek een cruciaal moment van de wedstrijd te zijn. Zlin, in zijn helft met twee doelpunten in 18 seconden, draaide het resultaat. Allereerst beroofde een aarzelende veteraan Ptacek de puck Zizka, die vervolgens vakkundig geleid in de bovenhoek. En dan faulting Kováčik gedoofd situatie Vlach draaide fout en de penalty forhendovým finish.Brnans ging gelukkig helemaal tot rust. Bij 59:49 het werkte Nemec, die door middel van technische schot van rechts geduwd. Maar thuis vreugde duurde niet lang: na 46 seconden de uitbreiding afgevuurd vanuit de blauwe Okal schoot hem terwijl mooi, maar smůlovaté stroom van één van de lokale countert puck belandde in het net. Er werd besloten.

Sparta klom in de wedstrijd als favoriet, en deze rol die nodig is om zo snel mogelijk op het ijs te bevestigen. Hij deed het dit vroege en idealiter – in zijn eigen zwakheid. Het Hradec Pospisil fout gemaakt en geupload naar precies Saboličovi die snelle beschoten, verbrand doelman Kacelta plakken. Gasten hebben geprobeerd om een ​​verantwoord en gedisciplineerd te spelen, maar de kans kregen het moeilijk.De grootste zat in het midden van het duel, Plánek, waarna de blauwe de puck dicht bij de doellijn stuiterde. De Praagmers kalmeerden om 35:38 Polášek, die de blauwe kleur trof. Het doel maakte geen enkel verschil, maar de score was duidelijk onnauwkeurig en kon niet op tijd reageren. Toen 47:44 de voorsprong van Sparta naar 3: 0 Cingel verhoogde, werd besloten. Voor rood was het de tweede opname in de wedstrijd. Dit keer probeerde Kaceltem verschillende spelers te bereiken totdat de Slowaakse spits de beste oriëntatie had in de verwarde situatie en de puck in het net duwde. Het huis zorgde goed voor het resultaat.