Leicester Citynek meg kell védenie sportfogadás védelmeit, hogy sikerüljön a Bajnokok Ligájában

A belga bajnokok is elnyerték a szezon kezdetét. Michel Preud’homme oldala a tizenegyedik helyen áll a 16-os Jupiler Pro League-ben, miután három vereséget ért el a megnyitó hat mérkőzésen, amelyek közül a legutóbbi a pénteki Waasland-Beveren ellen indult. remények és elvárások További információ

Az uralkodó Premier League bajnokok még közelebb ülnek a bajnoki asztaluk lábához – a 16-as alsó zóna fölé süllyedve -, de az Arsenal és a Liverpool közötti találkozók négy pontot alkotnak négy játék sokkal ízletesebb. Mindazonáltal, mindössze négy gólt szerzett, és online sport fogadás aggasztóbb módon, hét elismerte, hogy a múlt szezonban valamilyen formában vannak.A hét szezon, amit már a szezonban szállítottak, annyi, mint amennyit elismertek a 12-es veretlen veremben, ami a tavalyi szezon végén vette át őket.

Jamie Vardy és Rihad Mahrez mindketten és a pontozási táblázatokban fut, de az a védelem, amelyet N’Golo Kanté felajánlott a védelemre, nagyon hiányzott. A hatalmas mennyiségű munka és talaj, amit fedezett, az előző szezonban létfontosságúnak tűnt, de hozzájárulása még fontosabbnak tűnik a visszamenőleges javára.A 4,7-es és 4,2-es meghallgatás átlagértéke egyaránt volt a bajnoki csúcsok között 2015-16-ban, és elég volt ahhoz, hogy Leicester mindkét kategóriában a legmagasabb rangú oldal legyen. 21,6-ról 15,8-ra (a bajnokság közös hetedikére) csökkent a játék, míg a játékonkénti összecsapások száma 22,9-ről 17,8-ra csökkent (14.). Nem meglepő, hogy a számok Kanté nélkül csökkentek a csapatban, de a csökkenés mértéke azt sugallja, hogy a megközelítés megváltozása még nem kezdett el dolgozni.Míg Leicester kétségbeesetten tartotta Mahrez és Vardy megtartását, az az ember, akit tényleg nem tudott elveszíteni, Kanté volt, akinek a rangja 7,61 volt az előző szezonban, hogy a 6. helyen álljon a Premier League-ben.

Andy King, Daniel Amartey és Nampalys Mendy mindezen Bet365 mobil szezonban a középpályán részt vett Danny Drinkwaterrel, de egyikük sem rendelkezik Kanté energiájával, pozícionáló képességével vagy labdarúgó képességével. A Mendynél eltöltött 10 millió font azt javasolja, hogy Kanté utódja legyen, és hogy Ranieri más taktikai mobil sportfogadás megközelítést választott. A 24 éves volt a Claude Puel szép csapatának, mivel tavaly a negyedik helyen végzett Ligue 1-ben, de Mendy feladata az volt, hogy a középpályán játszani, nem pedig zavarja az ellenzéket.A 77,1-szeres csapatok magas száma 92,1% -os pontossággal biztosította, hogy Mendy befejezte a harmadik legtöbbet Európában az utolsó öt bajnokságban, így kissé meglepő volt, hogy Leicester megvette, mivel nagyon kevéssé állt a labdára A tavalyi szezonban.

Kanté nagyon nagy volt a középpályás elpusztítója Caennek az 1-es Ligue-ban, majd Leicesterben, de Mendy 1,7-es és 2,2-es elfoglaltsága a tavalyi szezonban mérsékelt volt. Megérkezése azt sugallta, hogy Danny Drinkwater védelmi szerepet kapna ebben a szezonban. Az utolsó szezonban Drinkwater három játékkal súlyozta a játékot, de 19 már foglalkozott már – a második legmagasabb az egész bajnokságban, és 11 több, mint bármely más Leicester játékos.Eddig a klub legmagasabb rangú játékosa, szerény 7,02-es minősítéssel, a többi csapatnak pedig gyorsan kell felzárkóznia.

Bár az iszlám Slimani rekord aláírása izgatott rajongókat, az algériai 27 gólt szerzett a Liga NOS-ban a Sporting tavalyi szezonban, meglepő választás Leicester számára. A 27 évesek fizikai fenyegetést jelentenek – és képesebbek lesznek, mint Leonardo Ulloa -, de a fő prioritásnak nagyobb védelmet kellett volna adnia a hátsó négynek. A védekezés hihetetlenül szerveződött a tavalyi szezonban, de sebezhető, amikor ütközésnek van kitéve, ahogy a Liverpool a hétvégén mutatta be.

A Ranieri több támadó lehetőséggel rendelkezik ebben a szezonban, de a Kanté-hoz hasonlóan nem, csapata nem harap egy öregedő hátvonal előtt.Drinkwaterre támaszkodva annyira megvédi a képességét, hogy csökkenti azon képességét, hogy leállítja az ellenkező támadásokat, amelyek a Leicestert idén elpusztítják. Ranieri-nek van egy kis bukfencje, hogy megelőzze a régi becenevét a tavalyi szezonban.

Kedvező húzásuk ellenére Leicester puha központja elhagyhatja a furcsa alázatosságot.A küzdő Club Brugge elleni játék jó esélyt jelent arra, hogy visszapattanjon, de a múlt szezon első feléből való visszatérés a játékstílushoz szükségessé válhat egy olyan oldalra, amelynek támadása – amelyet Slimani és Ahmed Musa megérkezése támogatott – A héten már jóval alkalmasabbnak tűnik, mint a védekezés. A hét heti csapata Infographic: WhoScoredLa Liga csapat a héten Infographic: WhoScoredLiga NOS csapat a héten Infographic: WhoScoredBundesliga csapat a héten Infographic: WhoScoredSerie A hét csapata Infographic: WhoScoredLigue 1 a hét csapata Infographic: WhoScored