MLS roundup: Columbus Crew verdient de verklaring over de winst over Sounders

Kei Kamara scoorde twee doelpunten en de Columbus Crew sloeg zaterdagavond Seattle 3-2 voor hun eerste thuiswinning tegen de Sounders.

Columbus (4-3-2) is 1-3-1 Thuis tegen Seattle (5-3-1). Het bezoekende team had de vorige drie vergaderingen in de reeks gewonnen.

Kamara stak de weg Waylon Francis in de 10e minuut om de score voor Columbus te openen. Clint Dempsey van Seattle heeft de wedstrijd bij 1-1 in de 24e minuut gebonden. Hij kreeg plaats in de buurt van de boogboog en nam voordeel met een linkervoet doel door het verkeer. Federico Higuain gaf Columbus een 2-1 voorsprong 4 minuten na halftijd. Een kruis viel aan de rand van de 18-yard box en hij nam vijf dribbels in het gebied om een ​​clearing te vinden.In de 58e minuut maakte Kamara’s casual omleiding van een Hector Jimenez pas het 3-1.

Dempsey had in de 75ste minuut een controversieel doel. Hij liet zich op een offside positie bevinden op het schot van Obafemi Martins. De rebound viel in de voeten van Dempsey en de vlag bleef neer. FC Dallas 2, LA Galaxy 1

Tesho Akindele werd in de 86ste minuut in het voorwaartse doel gewonnen en FC Dallas rende voor een 2-1 overwinning over

Mauro Diaz, die bij beide doelen bijgestaan ​​heeft, heeft Akindele opgericht met een diagonaal kruis van dichtbij.

Blas Perez trok FC Dallas (6- 2-2), zelfs in de 77e minuut, glijdt verleden goal keeper Jaime Penedo voor een open netto afwerking.Diaz dreef een chippas over de Galaxy Defence om de ruimte voor Perez te creëren.

FC Dallas bleef voor het eerst in de algehele MLS-stand, verbonden met de Vancouver Whitecaps.

Gyasi Zardes opende de Ignacio Maganto had een doelpunt voor de Galaxy (3-3-5), die in de 40ste minuut niet was toegestaan ​​nadat de scheidsrechter Kevin Stott deed dat de Tommy Meyer was in een offside positie toen hij de zichtlijn van de doelman Dan Kennedy belemmerde.Whitecaps FC 3, Philadelphia Union 0

Morales en Octavio Rivero scoorden in de eerste helft en de Vancouver Whitecaps verslaan de Philadelphia Union 3- 0 op zaterdag.

Tweede half-plaatsvervanger Darren Mattocks scoorde ook om de Whitecaps (6-3-2) thuis te helpen voor het eerst sinds begin april.

Vancouver opende De scoring in de 32e minuut toen Cristian Techera een bal over de top naar Morales stuurde, die alleen op Brian Sylvestre binnenkwam en rustig naar huis viel Is tweede doel van het seizoen.

De eerste wedstrijd in MLSoccer, nadat hij vorig jaar op lening was gelopen, was Techera alleen op het veld omdat de mede middenvelder Mauro Rosales in de 12e minuut met een verwonding deed.

De Whitecaps maakten het 2-0 in de 44e toen Rivero gespierde Philadelphia verdediger Ethan White van een slordige achterpas slaat voordat hij een hulpeloos Sylvestre met een lage schot voor zijn zesde van het seizoen versloeg.

Sylvestre kreeg de start voor Philadelphia (1-7-3), die vier op rij heeft verloren, nadat John McCarthy en Andre Blake deze week met verwondingen in de praktijk kwamen.Een voormalig lid van het jeugdstelsel van Whitecaps, Sylvestre, werd op vrijdag op een kortlopende lening van de Carolina RailHawks ondertekend.

Mattocks ondertussen voor Rivero halverwege de tweede helft Individuele inspanning voor zijn derde van het jaar.Portland Timbers 2, Montreal Impact 1

Nat Borchers en Diego Valeri scoorden in de tweede helft om de Portland Timbers te helpen de Montreal Impact 2-1 op zaterdag verslaan. Borchers heeft de score in de 64e minuut geopend en Valeri gaf Portland (3-3-4) een 2-0 voorsprong in de 70ste.

Dominic Oduro scoorde voor Montreal (0-3 -2) in de 71ste.

De impact bleek in de 78ste plaats te zijn, maar Jack McInerney’s doel was niet toegestaan. Nadat hij een goed doel had gehaald, veranderde scheidsrechter Mark Geiger zijn beslissing na controle met zijn lijnman.McInerney scheen schijnbaar een verdediger net voor het scoren op.

Borchers scoorde op een makkelijke inloperhoofd nadat keeper Evan Bush de eerste redding van Fanendo Adi had afgerond. Met het doel eindigde Borchers Portland’s doeldroog op 281 minuten.

Terug van een ACL-traan en maakte zijn eerste begin van het seizoen, schoot Valeri een schot uit Bush’s bereik om de Timbers 2-0 Real Salt Lake 2, Chicago Fire 1

Alvaro Saborio en Luke Mulholland scoorde en Real Salt Lake versloeg de Chicago Fire 2-1 op zaterdag voor het eerste multigoal spel sinds maart.

Real Salt Lake (3-2-5) slaagde in een vijf wedstrijd winless strip en heeft sinds 2009 niet in Chicago (3-5-0) verloren.

Saborio gaf Real Salt Lake een 1-0 voorsprong In de 13e minuut.Jordan Allen steeg een bal naar de top van de 18-yard doos en Saborio sloeg het rustig thuis.

Het was het eerste doel door een RSL speler sinds 5 april.

Mulholland capped Een negen-pasvolgorde in de 56e minuut voor een 2-0 voorsprong. Devon Sandoval glipte achter de verdediging voor een doorbalk en trok goalkeeper Sean Johnson uit zijn buurt en vond een ongemarkeerde Mulholland aan de verre post.

Chicago’s Jeff Larentowicz scoorde in een strafschop in de 88e minuut na Shaun Maloney werd uitgedaagd in het gebied.

RSL-doelman Nick Rimando werd geweigerd van zijn vijfde shutdown van het seizoen. Zijn beste redding kwam in de 68ste minuut toen hij de wegbreekpoging van Kennedy Igboananike omzeilde.Hij raakte de nadruk op Joevin Jones ‘close-range poging in de 92ste om een ​​late rally te verslaan.DC United 1, Sporting KC 1

DC United’s Jairo Arrieta en Sporting Kansas City’s Dom Dwyer verhandelde doelen laat in Chris Pontius regelde het diagonale kruis van Perry Kitchen en stak het over naar Arrieta voor een snelle linkervoetige staking in de 42e minuut die kort United (5- 1-3) vooruit.

Dwyer antwoordde voor Sporting KC (3-2-5) in de 45e minuut met een smash van het midden van de 18-yard box, zijn derde doel van het seizoen.Dwyer stuurde ook in de 62e minuut een kopbal in de vrije trap, maar werd offside gevangen. United verliet zijn ongeslagen streak naar zeven wedstrijden in de lone ontmoeting dit seizoen tussen de voormalige Eastern Conference rivalen.

Sporting KC is dit seizoen opnieuw aangesloten bij de westerse conferentie om ruimte te maken voor expansieclubs Orlando City en New York City FC.