Nick Kyrgios utazások már Pablo Carreño Busta meg Australian Open

Nick Kyrgios összekeverjük a jó, a rossz és a semmi túlságosan csúnya cirkál a második fordulóban az Australian Open hétfőn este.

Ausztrália 29. vetőmag irányítva bet365 online fogadási Pablo Carreño Busta 6-2 7-5 6-2-ban csak egy óra és 31 percen át Hisense Arena.

az ifjú Blitzed a spanyol kombinációja tűzerő, a pontosság és ügyes húzás, hogy erősítse meg az állapota, mint az egyik legfőbb cím fenyegetést a domináns címvédő, Novak Djokovic.

„én feltűnő a labda is a get-go” Kyrgios mondta. „Ez valószínűleg enyhült nekem a mérkőzés egy kicsit jobb, mint gondoltam, hogy lesz ott.Igen, ez jó győzelem volt. “Az ausztrál Open 2016: az első nap – a képeken Olvasson tovább

A negyedik döntős tavaly Kyrgios alig adott egy pontot a megnyitóban, Egykori világ No1 Jim Courier, aki a 20 éves második kézbesítését a játék legjobbjaival dícsérte.

Minden mozdulatát megvizsgálta a viták után 2015-ben. A Kyrgios egyetlen csúszásai Öt perccel a második szett elején.Ledobta szolgálják 30-szerelem fel a harmadik játszma után próbál egy mutatós ugró tenyeres, majd leesett az F-bomba felhívni hallható trágárság sérti a székről döntőbíró után eltűnt egy betörés vissza esélye a következő játékban.

Kyrgios húzta magát újra együtt dolgozzon a szintet, majd kapnak egy második, döntő szünetet, hogy megragad a második, hogy markában a meccs.

„azt hiszem, ha ő tartja a fejét, lehet, hogy egy jó futni itt…a csillagos ég a határ „, a sérült honfitársa Thanasi Kokkinakis mondta Channel Seven, miközben nézi az ő jó társa courtside mezőbe.

Ezen kívül a szíj Carreño Busta, Kyrgios egy ponton diagonál ki néhány sornyi Katy Perry közben átállás.Kokkinakis mondta Kyrgios előadóművész volt, hogy „az összes része a csomagnak”. „Ez teszi őt nyugodt,” mondta.

A következő semmi jele a láb babrál, hogy kényszerítette ki a múlt heti Kooyong Classic, Kyrgios krétával fel összesen 16 ász és 37 győztes és száguldott át a harmadik set zárja ki a mérkőzés további két szolgáltatás szünetek.

„én valójában nagyon ideges jön ki ide,” mondta. „Nyilvánvaló, hogy én még nem játszottam egy igazi mérkőzés [mostanáig idén]. Játszottam a Hopman Cup, és volt egy nagy héten.

„Coming itt az emlékek már a múlt évben, ez nagyon különleges volt, hogy a győzelem a kedvenc bíróság a világon.Ez nagyon különleges volt, hogy jöjjön ki, és játszani előtted rajongók újra és kap a győzelem.”

bet365 fogadási bónuszok az interneten