Odds bonus uten innskudd

Express-spill: hva er det og hva er poenget?

Express er et simultant spill på flere arrangementer (to eller flere). Å vinne med ekspressraten er mulig hvis hver av hendelsene i denne ekspressen er vinnende. Spilleren forblir også i svart, hvis noen innsatser i uttrykket vil bli betraktet av bookmakeren som refusjon, men samtidig vinner minst en av dem. I denne situasjonen vil frekvensen for ekspreslaget og mengden av gevinster bli redusert, siden alle satsene som avkastningen beregnes på, beregnes med en valgfaktor på 1,0.

Tap er en annen situasjon. Hvis minst en begivenhet viser seg å være tapt, blir hele uttrykket tapt automatisk.

I det store og hele har eksprestog blitt så populære på grunn av høye koeffisienter – nybegynnere og svake spillere ser dem som en mulighet til å gjøre rask og enkel inntjening.
Hva er forskjellen mellom uttrykk og singel?

En vanlig er det nøyaktige motsatte av ekspress og den enkleste måten å satse på. Du kan lese mer om singlene i vår tidligere artikkel.

Vurder forskjellen mellom dem fra odds bonus uten innskudd et matematisk synspunkt. Anta at vi kaster en mynt og satser på hvilken side den faller. Det er bare to utfallsmuligheter (hoder eller haler), så det er bare to koeffisienter. Ideelt sett bør de være 2,0, men på grunn av at bookmakeren legger en margin i hver koeffisient, har vi i realiteten en hastighet på 1,9 for hvert utfall.

Gå videre. Anta at du satser på at haler faller ut. Hvis sannsynligheten for et slikt utfall er 0,5 (eller 50%), for eksempel fjerner vi tilfeldighetsfaktoren og haler faller 500 ganger på tusen skudd. Dette betyr at med et bud på $ 1 vil avkastningen være $ 950 (500 * 1.9 = $ 950). Som et resultat, etter at du vanligvis satse $ 1000, vil du få tilbake $ 950. Den faktiske avkastningen i dette tilfellet vil være 95%.

Hva skjer når man satser på uttrykket. Anta at du legger uttrykket på tap av haler på to utfall. I dette tilfellet er situasjonen 0,5 * 0,5 = 0,25 (eller 25%), og koeffisienten er 3,61 (1,9 * 1,9). Hvis du gjør tusen innsatser på $ 1 for et slikt utfall, vil gevinsten være 250 spill og du vil motta $ 902,5. Dette betyr at bookmakeren vil returnere deg 90,25%.