Parramatta Eels ontzettend regerende NRL premiers North Queensland Cowboys

Kieran Foran vierde zijn eerste wedstrijd voor Parramatta, waarbij de Eels een 20-16 NRL-overwinning over een foutgerichte Noord-Queensland scoorde.

De Cowboys op zaterdagavond waren een schaduw van de kant Die de afgelopen jaar trofee heeft opgeheven en in 12 maanden een van hun slechtste prestaties produceerde met een uncharacteristisch jittery uitstapje met de bal en zware discipline in defence. John Hopoate en NRL betreden bizarre social media tit voor tat over coaching ban Read more

Zij voltooiden slechts 63% van hun sets, draaide de bal meer dan 10 keer en gaf negen straffen weg.

Een vocale menigte van 12.194 getuigde Foran’s eerste uitstap in clubkleuren en, terwijl hij meer dan Een uur om zijn eerste ronde met de bal te maken, hij eindigde sterk en speelde een hand in twee van hun drie pogingen.

De overwinning werd echter verzorgd door een mogelijke gebroken onderarm aan hooker Nathan Peats, die onmiddellijk Verliet het veld na een zware botsing met Jason Taumalolo in de tweede helft.

Omhoog 1 4-6 bij de pauze dankzij een proef van Kenny Edwards – opgericht door Foran – in de halve tijd de Cowboys Justin O’Neill verminderde het tekort tot vier van een Johnathan Thurston pas vroeg in de tweede helft.

Maar dat was een van de zeldzame tijden die de Cowboys binnengekomen in de Eelszone, met tal van aanvallende raids die door een beslissende en energieke Parramatta-verdediging werden ongedaan gemaakt.

In een stadium in de tweede Halve Parramatta-stut Junior Paulo schudde Thurston met een treffer die Pirtek Stadium schudde en zijn teamgenoten naar een ander vistuig ophef.

Een crashende poging om Brad Takairangi in de 62ste minuut te helpen – ook bijgestaan ​​door Foran – schopte hun Leiden tot 10 voordat Taumalolo in de laatste minuut neergestort om een ​​tribune af te leggen.Maar de verdediging van de Eels was vastgelegd en scoorde wat een seizoen-definitieve winst zou kunnen zijn. Facebook Twitter Pinterest Aaron Gray scoorde een eerste halve hattrick in de Rabbitohs ‘romp tegen de Ridders in het ANZ Stadium. Foto: Dean Lewins / AAP

Zuid-Sydney vervolgde hun vroege seizoen aanslag, smashing Newcastle 48-6 in ANZ Stadium. De Ridders waren dodelijk, terwijl de Bunnies bleef voelen nadat ze hun tweede rechtstreekse grote score hadden opgegroeid tot de verrassing van de vroege pace setters na twee ronden.

Ook zonder de halfback Adam Reynolds en back-rover John Sutton missen de Rabbitohs kruisen voor negen drieën, waaronder een hat-truc aan Aaron Gray.Vijfentwintigste Cody Walker, die net zijn tweede NRL-spel speelde en alleen in de zijkant vanwege de afwezigheid van Reynolds (gebroken kaak), trok de snaren voor zijn team en produceerde pin-cut-out passes om twee van Grey’s drie eerste helft op te zetten Probeert. De 26-jarige Walker is in een tweerichtingswedstrijd met Luke Keary om de No6-trui te dragen wanneer Reynolds terugkeert in vijf weken en niet kan worden verweten na een andere nadrukkelijke overwinning om 2016 te beginnen. De ridders zijn inmiddels afschuwelijk, het voltooien van slechts 20 van de 30 sets, het missen van 29 pakken en het maken van 12 handlefouten.Ze waren niet zonder hun kansen, vier keer over de lijn, maar ze werden opgehouden of dronken met een poging om te bedelken.

Het inspirerende slot van Zuid-Afrika, Sam Burgess, was terug naar zijn bestrijdingsteen en produceerde een spectaculair Flick pas naar Paul Carter om na een paar minuten eerder Keary op te zetten. Een sublieme uitknippad voor Grey’s second.Daarnaast rende hij 153 meter van 21 draagt ​​en maakte 25 pakken.

Het spel was effectief over half uur, omdat de Rabbitohs een 24-0 voorsprong opende tijdens een pauze voor een Alex Johnston Dubbel in de eerste negen minuten nadat de hervatting het verzegeld heeft.

De ridders zijn nu onder enorme druk na het winnen van slechts vier van hun laatste 22 wedstrijden en er wordt gevraagd waarom de stut Kade Snowden en de vleugel Sione Mata’utia Werden weggelaten aangezien de jonge kant er in strijd om het met de Rabbitohs in elk aspect aan te passen. Facebook Twitter Pinterest Twee pogingen voor Josh Papalii kregen de Raiders terug in het spel tegen de Roosters na de half-pauze in het GIO Stadium. Foto: Stefan Postles / Getty Images

In Canberra bleef de Sydney Roosters win in 2016 met een overweldigende 21-20 komende winst.Halfback Sam Williams schopte het winnende velddoel met minder dan drie minuten op de klok om de overwinning op het GIO Stadium, hun tweede in twee wedstrijden van het nieuwe NRL-seizoen, te versnellen.

De kans was tegen de Raiders, wie Sleepte 16-6 bij halve tijd en tot maar liefst 15 mannen. Ze verloren veteraan Shaun Fensom in de openingstermijn tot hersenschudding en hun derde speelmaker in twee spellen, Lachlan Croker, om een ​​schouderschade tijdens de pauze te veroorzaken. Ze waren ook zonder Joey Leilua, die was gebroken om Dylan Napa te ponsen , Leilua reageerde op het gezicht met een zwaaiende arm en bleef uit de mond verlopen.

De Roosters hadden veel van het spel gedomineerd met een glut in bezit en scoorde drie keer in de eerste helft via Latrell Mitchell, Blake Ferguson en Aidan Guerra.Maar een dubbele aan Josh Papalii in de tweede helft kreeg de Raiders weer in het spel.

Nadat de Hanen op het uur door Jayden Nikorima terugkwamen, scoorde de kapitein Jarrod Croker en omvatte het omhoog 20-20 met acht minuten te gaan – minus Leilua.

De mannen van Trent Robinson hadden de kans om vooruit te gaan, maar een 40-20 voor hooker Josh Hodgson – gedwongen om in de helften te spelen als gevolg van de jonge Croker’s blessure – met minder dan vier minuten resterende zet de gastheer op de voorvoet.Williams, die de gewonde Aidan Sezer (oogcontact) vervangde, wist de winnaar momenten later.

De Raiders, die vorige week Penrith thuis hebben geslagen, zullen wel op Lachlan Croker’s fitness zweten De debutant kwam in de plaats van Blake Austin (knie) op vijfentwintigste.

Het was de tweede achtereenvolgende nederlaag van de Roosters, die 42-10 door South Sydney in de eerste ronde werd geslagen. Ze hebben sinds 2010 niet in het hoofdstad van de natie gewonnen.