Rosicky heeft de overwinning van Arsenal bevestigd, Liverpool versloeg City in een nederlaag

Rosicky ging opnieuw de wedstrijd in als vervangende speler, sprong in 82 minuten en helemaal aan het einde met een shot shot bijgesteld naar 2: 0. In dit jaar scoorde Rosicky tegen Queens Park op 26 december tegen een 2-1 overwinning. Hij scoorde ook in de Engelse beker tegen Brighton (3: 2).

Arsenal boven Everton leidde vanaf de 39e minuut, nadat Giroud de verdedigers sprong en de bal het net in stuurde. Gedeeltelijk ging hij aan het einde van de week met pensioen in de eerste achtste ronde van de Champions League, toen Arsenal onverwacht Monaco 1: 3 versloeg.Arsenal verdedigde de derde plaats.

Het tweede doel was geraakt na schot, Rosicky nam de bal van Özil en schoot buiten het strafschopgebied. Özil in het nieuwe jaar, scoorde zijn vierde te helpen, dat is het hoogste van alle spelers in de Premier League.

Hoe zal Manchester City nederlaag bij Liverpool sorry, het blijkt dat aan het einde van april, toen Chelsea afwerking 27e round uitgestelde wedstrijden op Leicester laatste worp. B oorspronkelijke deadline was de finale van de League Cup gespeeld tegen Tottenham.

Liverpool snel schudde na eliminatie uit de Europa League. Het doel is plus koel raket zorg Henderson en Coutinho voor de gasten Džeko scoorde.

Hoewel Liverpool had de benen op donderdag een lange wedstrijd op een worp Besiktas, maar zeker niet lijken moe.Zijn rivaal overtroffen in felheid en directheid in zijn voordeel spreekt ook de verhouding raketten. Tussen de polen liep hij vijf keer tegen de arme aan de kant van de gasten.

Als de eerste bal in het doel kwam thuis Lallana, maar zijn buitenspel Goal tevreden verwend. Een paar minuten later, maar de thuisploeg leidde van het midden afstand met een prachtig geslagen Henderson.

Zelfs de gasten, maar verliet het offensief schaamte en de onmiddellijke voldoening is verdeeld over de staaf Agüera centimeter. Ter compensatie van rechts, aan het einde van de pas Agüera was ex Teplice spits Edin Džeko.

In de tweede helft Liverpool onnodig verblijd Lallanova doel door buitenspel doel weer niet aan. Maar ook deze keer slaagde het thuisteam erin om te reageren met een normaal doelpunt.Mooi schot werd geduwd Phillipe Coutinho.

Manchester City heeft niet geholpen wissel- exsparťan Bony en ondanks kansen Agüera en Silva’s tweede doelpunt kon geven.

“Het was een strakke spel, maar besloot twee prachtige goals Liverpool,” betreurde hij verliezers coach Manuel Pellegrini. “In de eerste helft verloren we te veel ballen, vooral de eerste vijftien minuten waren slecht van onze kant. We hebben in dit opzicht te verbeteren, Liverpool we vaak onder grote druk komen te staan. ”

Liverpool bevestigde zijn positie als het beste team van de competitie in 2015 en de vijfde werd vervangen door Southampton, die op het veld West Brom overleden.

de strijd voor de trofeeën en hielp Manchester United naar Sunderland 2: 0Twee doelpunten gescoord door Wayne Rooney.

Manchester is de thuisbasis van Old Trafford niet in geslaagd de eerste helft en een paar toeschouwers op de speler uitgejouwd. Na 66 minuten, zodat de bezoekers John O’Shea vervuild in het strafschopgebied Radamel Falcao, rode kaart, maar ten onrechte kreeg een andere kustvaarders Sunderland verdediger Wes Brown, beiden voormalig United-spelers.

regulatie strafschop omgezet in Rooney, die de serie van acht eindigde Premier League-wedstrijden zonder gescoorde doelpunten. Zes minuten voor het einde van negenentwintig spits nog verzekerd dorážky leiding van United.

De laatste Aston Villa verloor bij Newcastle en breidde de serie zonder het winnen van de competitie voor twaalf duels. Swansea geslaagd stadion Burnley, Stoke hebben gekeken Hull en West Bromwich omgaan met Southampton Ontvangst