“Rostov” i slutningen af ​​sæsonen rullet kedelig trækker med Medvedev i rammen

“Rostov” i slutningen af sæsonen rullet kedelig trækker med Medvedev i rammen. Nikita brød Ruslan Nigmatullins rekord, manglede ikke i ni spil i træk. Om sommeren i højden af popularitet besluttede jeg at flytte til Lokomotiv, selv om han i Rostov allerede havde sikret hovedmålmandens sted i mange år frem i betragtning af afgang fra Dzhanaev.

Ruslan Nigmatullin vurderede kritisk Medvedevs overgang. Landsholdets tidligere målmand gav endda en kommentar under nyheden i det sociale netværk. Nigmatullin forstod ikke, hvorfor den 22-årige målmand, som havde lidt hovedspillerens sted, frivilligt satte sig på bænken.

Nigmatullin havde ret. Guilherme bruger langt fra en fremragende sæson. Den brasilianske gjorde to succesrige fejl i ni kampe, men Yuri Semin troede ikke engang at løfte Medvedev fra bænken. Rekordindehaveren spillede sidst fodbold i maj.

Timofei Margasov

Fem glemte mænd. Hvem skulle ikke have flygtet fra Rostov Foto: Readfootball, R-Sport, RFPL

Margasov var den største forsvarer i sølvperioden “Rostov”. Champions League fodboldspiller foretrak overgangen til “Locomotive” i transit gennem Sovjetens vinger. Margasov efter ankomsten af jernbanearbejderne, som forventet, sagde, at siden barndommen var han rooting for Lokomotiv og fanatel fra Sychev. Gode ord hjalp ikke med at komme ind i hovedlinjen.

Mens jernbanerne Boris Rotenberg spiller oftere end Timofey. Måske er dette det bedste kendetegn ved hans position i “Lokomotiv”. Jernbanerne om sommeren købte også Matzey Rybush, som om at antyde, at alt var færdigt til Margasov.

Mens overførselsvinduet er lukket, kan fodboldspilleren se nærmere på “Kazanka”. Der er en chance for at opfylde barndomsdrømmen og lege med idol.

En strop er et blatant eksempel på en forkert karriereudvikling. Selvfølgelig er fedtkontrakter en forbandelse i lang tid, men at handle hjemme-VM til en opvarmet St. Petersburg-butik er et meget mærkeligt valg. På den anden side skiftede Poloz til Zenit før den argentinske ekspansion.

Den vigtigste fodboldspiller af landsholdet i Confederations Cup, lederen af “Rostov” blev i bedste fald en rotationsspiller for Roberto Mancini. I sig selv er Poloz ikke dårligt, når han kommer ind i marken, men der er en mistanke om, at han ikke er klar til at overleve i en så hård konkurrence. Mancini viste kun to gange Poloz i startlinjen i Premier League. Kokorin, Shatov, Rigoni, Drissi og endda Kuzyaev. For mange deltagere til startlinjen.

Mens Poloz bryder sig væk i Europa League-kampe, er det muligt, at han med en sådan udviklingsstrategi Roberto Mancini World Cup vil se med Dziuba på tv.