Sick Šlesingr: Bij het uit van de tekening, vechter gaan

uit Rusland | wist niet of de raad van bestuur. Het springen veel neodtrénoval in temperaturen onder nul en was bang dat zijn toestand nog erger. Maar uiteindelijk was het de beste Tsjechische resultaat sprint. “In de finale uiteindelijk goed voor wat ik had verwacht”, aldus Michal Šlesingr na de twaalfde plaats in Khanty-Mansiysk. En als vandaag weer relatief goed zal zijn, en hij wil een vechter te vallen.

Wat doe je dan?
“Ik heb heel gevangen holte, extreme kou, keel krabben me…ik had een van die virózovou zwakte, pijnlijke gewrichten en dat soort dingen, dus ik dacht dat het was een beetje boos emotioneel.Ze zijn de laatste races, de laatste man van de wereld en je zou willen eindigen het seizoen nog steeds om te racen niet te wentelen in het hol. Om deze reden is de druk dwong me om op te staan een beetje en ga voor een begin. ”

En het loonde. Je bent klaar twaalfde, het beste van alles Tsjechen.
“Het is een schande dat een fout van de klimmer. Ik begrijp niet goed bewaakt, dus ik ging er en verloor veel tijd. Maar ik kan niet alleen rijden, ik heb de lading tijdens het proces niet schieten en toen ik de orde ik dacht dat het was een beetje geschrokken veel breathy dan normaal.Het gaf me respect, ik hield het daar langer en helaas was er dezelfde fout. ”

Doe strijders, maar het is nog steeds niet kansrijke positie?
” Just ik zal zien hoe ik wakker en wat je doet voor mij deze race. Het kan in de sterren, laten we eens kijken of ik opstaan in de ochtend. Ik denk het wel, het is een race om vier items, contact opnemen met de race, ik was er om het pakket te raken brengen…het is de aard van de race die ik leuk vind. Wanneer je het doet krijg je zo uit naar het en zien hoe uit deze tekening. ”

Hoeveel zal de ziekte opgehaald van het lopende formulier dat u op MS had?
“het is waar dat ik niet helemaal voelde de beste skigebieden. In de laatste ronde was het zwakker.Het is zeker niet helpen. ”

ik Gabriela Soukalová zei in de afgelopen dagen had dezelfde griep dat?
” Ja, Gabi had iets dergelijks, maar hij had het begin van de dag voorheen. Maar zijn gegaan door het zelfde ding. ”

Zal kijken naar de race, die zal gaan op zaterdag de grote bol?
” We zullen zien hoe we het, als niet eerder op dat moment hebben naar beneden op de test. Maar als ik het, ik zal kijken. Het heeft een goed-overreden. ”

Aan de andere kant, als je er naar kijkt, de IBU annuleerde de gala-avond met de aankondiging?
” Ik vind het niet erg, ik op ik ben niet zo veel, het maakt me niet. Maar ik hoorde dat Martin Fourcade hier met een heleboel andere iets solo te organiseren. “