Tegn i flertallet – det er pinlig. Spør spillerne

“Tegn i flertallet – det er pinlig. Spør spillerne. ” Carrera taper “Spartacus”
Mesteren delte poeng med Tosno og igjen skammet seg i St. Petersburg.

Når det ser ut til at i “Spartacus” endte de overraskende naturkjøperne, røde og hvite kaste ut et nytt og unikt nummer i Premier League.

“Led 2-0 med et lag som spiller i minoriteten, og avslutt med en uavgjort – det er pinlig. Dette er uakseptabelt, sier Carrera etter møtet med Tosno.

I flash-intervju på stadion “Petrovsky” Betsson betalingsmetoder ubarbert Massimo så sint og ofte gjentatt ordet “fysikk”, hviler i det faktum at hans spillere gjentatte ganger mislykkes avslutningen av kampen er ikke på grunn av mangel på makt: “Det er ikke en fysisk tilstand – er ikke årsaken til de savnede målene. Årsakene må bli spurt av spillerne, jeg har ingen forklaring. Det handler om atferdene og tilnærmingen til spillerne. ”

Etter 29 minutter, dommeren fjernet forsvareren Seldyakov “Tosno” Shakhov: Vitali gjorde en feil med en bakoverpasning og forsiktig grep flykter alene Pedro Rosu. Den brasilianske falt, han ble trodd – foreslått av side dommeren.

Siden da har Dmitry Parfenovs lag opptrådt med ti menn, og seks minutter senere åpnet Jikia scoring. Umiddelbart reagerte Carrera med en dristig erstatning: i stedet for Tuska, utgav italieneren Promes, som forlot startordningen med tre sentrer.

Hva kom ut av det: for hele rundet, som spilte mer enn en time i mindretall, har skapt like mange skudd på mål (6) og målsjanser (4), og hvor mange gjester Betsson bonus code. Som om Tosno ikke hadde et rødt kort i det hele tatt.

Scoring (må ikke forveksles med spillet) i favør av “Spartacus” overskygget Tigiev skade, kneskade: en allsidig forsvarer brukte en god kamp, men brøt sammen venstre venstre uanstendig skrek ut i smerte og forlot plenen, erstattet Kombarova.

På den 63. minutt spurte Pashalich målvakten Yurchenko – og poengsummen var 2: 0. Dermed spillernes Tosno “ikke glem om skapelsen av farlige angrep (Zabolotnyi slå seg gjennom baren), og den røde og hvite periodevis fikk panikk hast og renset i det frie området Artyoma Rebrova.

Så snart Twitter-tape ble fylt med nøyaktig ros for Petkovich, begynte serbene å bringe seg fatalt. Fremveksten av det første målet – en personlig jamb Marco (banket på en annens fot), og den andre savnet ballen Petkovic var involvert fordi laget bukket under for kaos i forsvaret.

86. og 90. minutt – to mål og et hurtigbackback-Tosno-signal om den nye skammen til “folks”. Og igjen hører fansen et kjent CV: “Rivaliserende rivaler hadde det beste spillet i sesongen.” Et mareritt for Moskva klubben, denne setningen – ros for sterke vilje motstandere av Carrera laget – fra turen til turen flyr i luften.

“Spartacus” i denne sesongen, lider av inkontinens sport, forbereder fotball bedervelige, holdbarhet som utløper tidligere enn normal tid kamper.

Selvfølgelig, i denne situasjonen, må du også tregere spillerne: hva er det, de ligger alltid og taper poeng? Bare det er ingen svar fra dem, dommer etter at resultatene ikke er ivaretatt. Se systemfeil og personlige vanskeligheter fra første runde, nevner statistikk Betsson nordicbet odds, noter individuelle blunders, men forstår ikke hvordan man skal håndtere det i teamets forstand.

Derfor spør hovedtreneren – dette er fotballskikken. Og de riktige svarene som ligger til grund for konklusjonene for korrigering av situasjonen er basert, er fraværende selv i hodet til den sjokkerte allenatoren.

Champions League vil ikke hjelpe ham – bare legg til flere spørsmål. Massimo Carrera taper “Spartacus” her og nå.