Trenčín elvesztette az első alkalommal, a Žilina 1: 4. Slovan nyerte saját látni lehetett, hogy

Bratislava. Zilina edző lett Taktikai csere. Tizennyolc Nicolas Špalek beugrott a játékot, amíg a 59. percben, amikor Luke váltott peer Čmelík.

Egy perccel később adta SPALEK meghatározó cél a 2: 1, amikor elment egyedül a cél. Ők voltak az első kapcsolatot a labdát. „Ez egy erős játékos, és így mi visszafizetni,” mondta Dajto Zilina edző Adrián Guľa.

Trenčín puska a 10. fordulóban Fortuna League engedett Zilina 1: 4 és szenvedett az első veresége a szezonban. Ez azonban még mindig eredményez a verseny, ha csak egy-két ponttal margin, mielőtt Zilina. Zilina gól után a fiatalok

A harmadik cél adunk után két perccel Špaleková hit 19 éves Miroslav Káčer. Milan befejezte a pontszám Škriniar (20 R). Minden gól Zilina fiatalok képviselőit, hogy 21 éves.Ő először adta Mihalik (21 r).

Trenčín amíg az egyetlen csapat a versenyt, és nem vesztette büszke legjobb védekező játékos, amikor az első kilenc fordulóban ismerni csak öt alkalommal.

„Kiváló játék, annál jobb a hatékonyság, annak ellenére, hogy csak akkor kell használni a lehetőséget, hogy ötven százalék”, mondta Ball. A címvédő nem nyer a Zilina négy mérkőzést egymás után.

„A játékosok nem olvasni, menj az aljára erők”, mondta az edző Martin Trenčín Sevela. AS Trencin – MSK Zilina 1: 4 (1: unibet fogadási útmutatók 1)

A csata a két legjobb csapat eddig eltelt, és a jelenlegi szezonban hozta hektikus foci. A kezdetektől fogva, hogy játszott egy nagy tempó és sok esélye.

Zsolna volt száz százalékos esélyt a 17.perc: a második hullám szépen a tizenhatos kacsa, de a befejezésre már a földön mellett a cél.

Öt perc pontszám megváltozott. Van Kessel kísérlet Volešák ment Beeri, aki lövés egy hegyesszög van a labda a gólvonalon.

Miután egy fél óra, a vendégek sikerült kiegyenlíteni. Visszavert labdát csak a büntetőterületen kívül bemeneti áramlási becsapott hálózat Mihalik.

Kiváló minőségű labdarúgó folytatódott a szünet után. Mindkét csapat megpróbálta az első gólt eltérés. 60 perc múlva elfelejti Trenčania a hátsó ajtón, jelentkezzen közepe óta a mező maga tépte át a Šemrinca és áttekintést szerezte a vezető gólt Zilina.

Már körülbelül két percig megfagyott áll kacsa, aki elhelyezte a bal kapufára hogy 1: 3.

Trenčania tét mindent a támadás és a 70.percében az esélyt, hogy végre legyőzze Mihalik pont. Ő műszaki bravúros centiméterrel elkerülte a kaput. Néhány pillanat múlva a bal kart lepecsételt William.

Tíz perccel a vége előtt a vendégek gólt öngól.


Ő eltérítette a labdát, de sikerült kiszorítani Volešák ki három kapufa. A mérkőzés 87. percében, a végső 1: 4 Škriniar. Végül a mérkőzést játszottak el a nyugtalan légkör feleslegesen.

Második szerdai győztese Slovan Bratislava földön újonc Michaloviec után drámai vége 2: 1. A mérkőzés figyelte a több mint négy és fél ezer néző.

A vendégek Milinkovic vezet a cél a büntetés kiszabására viszont a hazaiak középső védelmén Vernon.

Nem sokkal a szünet után a pontszám Zrelák üres kapuba. A játék volt a szikra, és gólszerzési esélye összeadódnak.Vittek készített első cél a Milinkovic, akinek teljesen lehetőségeket vychytal Kelemen egy akkor két párbaj megismételte ismét sikeres volt, de a kapuba. unibet sportfogadás bónuszok

Szintén során uralkodása a gyepen tárhely duo Milinkovic – Vittek. Az utóbbi volt, tíz perc alatt két gólt élére, de Kelemen ütött, és Slovan engesztelést.

89 perc elteltével a vendégek AUTOVIA alábecsülte a helyzetet, és Vernon fejléc egyenesen a hálóba – 1: 1. Slovan de végül megszerezte a legteljesebb, ha 91 perc alatt unluckily kiütötte a labdát a Šimčák.

unibet online sport fogadás