Unibet segíti Yorkshire-t a Durham-bajnokságban

Egy másik modern játékos sem ismeri a Ryan Sidebottom-ot, amikor megnyeri a Megyei bajnokság zászlóját, és így jól illik, hogy a Yorkshire-i gyors bowling veterán volt az utolsó napi katalizátor a győzelemért, ami növelte annak esélyét, hogy Ez az eredmény, ami a vezetőkhöz kötődik, a Middlesex Nottinghamshire-ből való elítélése a Trent Bridge 10 perccel későbbi győzelmével való kiesése miatt azt jelenti, hogy az idei Division One címverseny a vezetékre esik és Unibet szinte biztosan bevonja magát egy győztes-mindent megtesz, végső forduló leszámolva a jelenlegi két legjobb között Lord’sCounty krikettje: Yorkshire megverte a Durhamot – amint ez megtörtént Read more

A Somerset még mindig matematikai esélye van arra, hogy elrontsa a dolgokat nagyszerű eredményeket kell tennie, többek között Headingleyben a következő héten, ahol a Yorkshire most 22 meccs veretlen.A tizenharmadik győzelem abban a sorozatban volt, amikor a játék folytatódott, és a közeljövőben a Sidebottom első bűbájtján – egy bajnok háromszor házas Unibet megyével és kétszer Notts-kal – a futballállomás végétől.

A bal-armer három, hat, 18 labdázott, Durham-t 63-ra dobta hat. Azóta csak idő kérdése volt; ez az idő 19.15-kor volt, amikor az új golyó partnere, Jack Brooks “yorker” maradt Chris Rushworth egyik korsójától. ”

” Amennyire nem akarsz más eredményeket nézni, megnézik a pontszámainkat, megnézzük az övékét, és le fognak fárasztani, hogy ki játszik a legjobb kriketten – mondta Sidebottom. “Tudjuk, hogyan lehet megnyerni. Gondolom, a nyomás a Middlesex-en van.Nem sokáig Unibet nyerték el. “Alex Lees és Adam Lyth a Yorkshire-t tette fel a Durham ellen. Bővebben

Huszonhárom év pontosan. Ezzel ellentétben a Yorkshire egymás után háromszor megy végbe a megye hatvanas évekbeli csillagképét, és tökéletes küldetést biztosít az ausztrál edzője, Jason Gillespie számára.

Az Age nem mérsékelte a Sidebottomot, akinek a helyszíni viselkedése – a fodorodás, a kopogás, a hajszálcsomók elcsúszása – továbbra is elterjedt, és beleszólása enyhe jellegű természetéből. Örülök, hogy még mindig ünnepli a wicketeket, bár nem igazán a Brooks hisztériájával, és ezt tette, amikor Graham Onions szerencsétlen hajtása adományozott egy fedelet.Ezután az a képessége, hogy a levegőben lövöldözőket bocsát ki, lbw-os kiáltásokat nyert Scott Borthwick és Paul Collingwood ellen.

A Reshilience, a Durham egyik védjegyének minősége, nyilvánvaló volt a Graham Clark és Michael Richardson közötti egy órai szövetség alatt az előbbi ebéd előtt Tim Bresnanben fenyegetőzött, ahogyan azt Barry McCarthy utána is. A farok-végkielégítések között a Sidebottom a 34-es évad legjobbjait illeti, miután Richardson az első csúszáson tartotta.

mindössze hét mérkőzésre ebben a szezonban.A flipside az, hogy a Yorkshire kollégáinak, a Rolls Royce-nak az a férfija, akit a Somerset ellen hétfőn újra ki kell Unibet rakasztani.County krikett-beszélő pontok: Middlesex és Yorkshire feje a végső leszállásért. További információk

A napi játékosok Liam Plunkett, David Willey és Adil Rashid is elérhetők, bár csak az utóbbi garantált. Steven Patterson, aki átmenetileg elhagyta ezt a mérkőzést, hogy látogassa apját az intenzív osztályon, várhatóan megtartja helyét a bowling-támadásban.

“Mindössze annyit tehetünk, hogy folyamatosan megnyerjük játékainkat” – mondta a Yorkshire kapitány , Andrew Gale. Nem látom, hogy megfojtjuk. A legnagyobb lecke 2013-ban volt, amikor túl keményen próbáltuk megnyerni és elcsúszni. Middlesex lehet ebben a helyzetben.Amikor a végcél látszik, hajlamosak egy kicsit nehezebbé válni, és eljuthatsz. ”

” Szükségünk van egy kis szikrare, hogy mindannyian megyünk. Hosszú, kemény szezon volt, de sok mindent meg kell küzdeni. Ez a meccs azt mutatta, miért vagyunk a kieséses csatában, és meg kell győződnünk arról, hogy az elmúlt nyolc nap alatt a krikett Unibet ebben a szezonban igaza van a labdát “- mondta Collingwood.

Ha Yorkshire van, akkor majdnem elkerülhetetlenül Siddy hatodikát eredményezi.