Wellington Phoenix megy a csúcsra, ahogy Roy Krishna dákó elnyeli a Perth Glory-t

A dicsőség hamis volt a védelem korai szakaszában, és a 23. percben fizetett drágán, amikor Josh Risdon vakkönyve megpróbálta kiszabadítani Krsna csizmáját és a háló hátuljába.


Perth középpályása Ruben Zadkovich 25 méteres sikoltozó hat perc múlva, hogy kiegyenlítse a pontszámokat.

De Krsna előállított a mérkőzésen nyertes cél a 78. percben, rázta le Glory védő Scott Jamieson mielőtt bedobja egy édes bal láb lába a kapus Danny Vukovic

Az eredmény Phoenix két ponttal emelte a Glory-t és a Melbourne Victory-t, hat fordulóval, bár a Victory-nak van egy játék a kezében. Az asztal tetején, mikor megverte a Victory 2-1-et január 2-án.

De egy nyolc mérkőzés nélküli győzelem miatt öt csapat csatában hagyta őket,

Krsnának kilenc gólja van a szezonnak, és négyet a Sydney Marc Janko mellé téve az arany cipőben. A kegyetlen Melbourne Victory ecset Ide Nyugat-Sydney Wanderers 3-0 Bővebben

A bemenete annál is fontosabb volt, miután a sztár sztrájkja, Nathan Burns kizárták a szombati mérkőzést csípő sérüléssel.

A megnyitó fél azonban számos védekező hibát is előidézett, hogy Wellingtonnak legyen valami értelmes esélye.

Krsna majdnem a harmadik percben szerezte meg, amikor felvette Jamieson hátát, mielőtt Vukovic blokkolta volna.

És Perth-t azért fizették, hogy kifizesse fizetésüket, amikor Krisna felmentette Risdonot, és megkapta a védőnek a szabadrúgást, hogy visszapattanjon a lábáról és egy célba. Zadkovich, aki a felfüggesztett Mitch Nichols-t Kezdettől fogva a 9178-as tömeg életre keltette a váratlan villámcsapást. Glory a legvalószínűbbnek tűnt a győztes második félidőben történő bemutatásához, Andy Keogh közeledett a 77. percben, amikor átment két Védők a lövés elmentése előtt.

De csak egy perccel később, Wellington volt a vezető, a Krishn És türelmesen értékelte a lehetőségeit, mielőtt legyőzte Jamiesont a győzteshez.Facebook Twitter Pinterest Harry Novillo ünnepli a Melbourne City második gólját a Newcastle Jets ellen a szombati AAMI Parkban.A nap korábbi mérkőzésén Kew Jaliens az első félidőt célozta meg, hogy felemelje a Melbourne City-t egy 4-0-os győzelemért Newcastle-nél, az A-League klubban, A Jaliens szombaton a 18. percben eltörte a patthelyzetet, amikor a City két pontot kihagyott a Brisbane Roar-ról, és hatodik helyet szerzett a létrán.

A Jets Volt néhány értelmes előretekintése, de a versenyen maradt, míg a fiatal pisztolyt, Harry Novillo és a helyettes David Williams félidő után nem értek. Iain Ramsay a negyedik helyet szerezte meg, és a 88. percben még inkább hanyagabb védelmet nyert.

/ P>

A Brisbane továbbra is kedvence marad az utolsó döntőben, mivel három játékkal rendelkeznek.

De egy kiemelkedő teljesítmény, amit Aaron Mooy vezetett, aki Jaliens nyitóját A sarokban, biztosítva, hogy a város szorosan közelíti őket.

A Jaliens számára ez lett volna a legsikeresebb gólja, amit valaha is szerzett.

A 36 éves volt a vita A Newcastle-i ajtót január 28-án, a tömeges zsákmányok napján mutatták be.

Nehéz volt számszerűsíteni, hogy milyen hatást gyakorolt ​​a hollandiai hollandiai távollét a pincészek lakóinak.

Nem volt szombat este. Valójában úgy tűnt, mintha Jaliens korábbi csapattársai még mindig hallgatnák a hangját, és a védő megtalálta a jelölést a dobozban.

Mooy tökéletes keresztet ért el, és Jaliens tette a többit, és egy erős sztrájkát bet365 online fogadási útmutatók lőtték ki, hogy a kapus, Ben Kennedy csak a háló hátsó részében tudott lerázni. Novillo veszélyesnek tűnt a nyitó félidőben, A 47. percben megduplázta a City előnyét. Josh Kennedy elvetette bet365 fogadási útmutatók Daniel Mullent a dobozban, a Newcastle-védők visszahúzódtak és a 23 éves franciának rengeteg helyet adott a City .

A Socceroos csatár Kennedyt nem sokkal később vették le Williamsre, de nem hagyta abba a házigazdák lendületét.

A ragyogó golyó Robert Koren megosztotta a Jets védekezését, és a 63. percben csak a kapust hagyta Williamsot.

A város reményei a hatodik helyre ragaszkodni fognak Mooy közeledő távozása, A Sydney-i pénteki ütközet után a Socceroos-szal.

A Közép-parton és a Nyugat-Sydney-ben az elmúlt héten végzett vereségek költségesnek bizonyultak, de a város megmutatta, mit képesek ellenállni a rossz jetseknek. p> bet365 internetes sportfogadás