Arsenal draaide trapas weg, Lüftner speelt niet met de Olympische Spelen van Kopenhagen

Arsenal bracht een comfortabele 3: 0 voorsprong uit Zweden, maar hij raakte verstrikt in de thuisploeg. In de 22e en 23e minuut verdubbelden de bezoekers tweemaal de doelman David Ospinu, vooral Hosam Aiesh en Ken Sema.

Sead Kolašinac kalmeerde zodra het feest veranderde. Arsenal voor de buitenstaander, die hij drie jaar geleden de tweede Zweedse League was, infamously stierf procedure, maar in de gaten houden.

Atlético besloten om de rematch al in de zevende minuut winnen als Kevin Gameiro blazen van achter kalk overwon doelman Andersen , en de club van Madrid bewoog met een totale score van 5: 1. Kopenhagen heeft nog nooit de Spaanse La Liga-club verslagen.

Lazio Ciro Immobile is het meest succesvolle seizoen in zijn carrière.Hij scoorde het heeft 31 concurrerende doelen en vandaag werd hij de eerste Italiaan, die drie doelpunten in de Europese competitie scoorde sinds December 2007, toen vier keer voor Bayern München geduwd Luca Toni tegen Aris Thessaloniki.

Napoli had in Leipzig Manko uit de eerste partij trekken (1: 3) en erin geslaagd het duel te vernietigen. In de 33e minuut opende Piotr Zieliński de score en Lorenzo Insigne verhoogde de score vier minuten voor het einde. De noodzakelijke derde goal afdelingen, maar Maurizio Sarriho niet toegevoegd en de wedstrijd eindigt.

Bergamo voorsprong op Dortmund vanaf de 11e minuut dankzij Rafael Tolóie, maar uiteindelijk afgerekend op dorážky afwisselend Marcel Schmelzer en omdat Borussia vorderde met een totaal score van 4 : 3.

Tegenstander van Victory Plzeň in de strijd om 11.plaats in de UEFA-coëfficiënt en de eventuele rechtstreekse toegang tot de Champions League voor de Tsjechische competitie kampioen Salzburg won 2: 1 over de San Sebastian en de wedstrijd ook nog steeds. Op Dabburův doel, terwijl nog steeds reageerde verdediger gasten Navas, maar gescoord maar kreeg een tweede bedrijf een rode kaart en verwerken van de Oostenrijkse club bevestigde de straf Valon Berisha.

Naast het is ook Zenit Sint-Petersburg, die één doelpunt tekort gesleept vanaf het eerste duel en thuis versloeg Celtic Glasgow met 3-0.Scottish apparaat niet sinds november 2009 hield de nul op het veld tegenstander in de belangrijkste fase van de Europa League

Op vrijdag los ronde, die begint om 13 uur, ze kunnen ook uitkijken naar Dynamo Kiev, Lokomotiv Moskou, Sporting Lissabon, Lyon, AC Milan, Bilbao, Marseille en CSKA Moskou, die woensdag verhuisden.