Unibet pariuri sportive

unibet logoÎnotătorul rusesc asediat Yulia Efimova, care a fost capturată de două ori pentru substanțe interzise, ​​sa apărat împotriva atacurilor spunând că situația ei nu este diferită de cea a starului american Michael Phelps, cel mai decorat Olympian al tuturor timpurilor. Raspunzand la comentariile lui Lilly King si a Chloe Tutton din Marea Britanie, care nu cred ca ar trebui sa concureze la aceste jocuri, Efimova a oftat in cadrul unei conferinte de aplicatiile mobile de la Unibet presa joi, apoi a spus: “Ce ar spune (regele) despre Michael Phelps? “Un oficial de presă rus a spus ulterior Wall Street Journal că aceasta a fost o referire la faptul că Phelps a fost fotografiat în 2009 cu o conductă de marijuana. Statele Unite ale Americii Înot în aer suspendat Phelps după ce a apărut fotografia. Efimova a făcut observații în limba rusă după ce a câștigat medalia de argint la 200 m bustul.A fost a doua medalie a Jocurilor Olimpice. La începutul săptămânii a câștigat un alt argint, pierzându-l pe Rege. “Eu însumi sunt, desigur, împotriva dopajului”, a spus Efimova la conferința de presă. “N-am folosit-o Unibet niciodată în scop, dar știu că au existat foarte multe ocazii în care oamenii o fac pentru că nu știu sau pentru că sunt proști sau naivi.Întotdeauna trebuie să existe o altă șansă…atunci când conduci mașina și tu te descompui, primești un bilet pe care nu-ți pierzi licența pentru viață sau nu te pui în închisoare. “Efimova mai devreme noaptea a fost criticat de către Chloe Tutton din Marea Britanie care a terminat pe locul patru în anul 200, pierzând, în esență, o medalie pentru cineva care a fost Unibet suspendat de două ori pentru substanțe interzise. “Stii ca a patra este un pic gutty, dar mi-ar place sa fie complet curat”, a spus Tutton.Lilly King rămâne nemulțumit peste chema cheat de droguri Citește mai mult

Când presat de către reporteri dacă ea a crezut ca Regele, că Efimova nu ar trebui să se afle la Jocurile Olimpice din cauza testelor sale pozitive anterioare pentru un steroid în 2013 și meldonium iarna trecută, Tutton ezită o clipă. “Subiect sensibil”, a spus ea înainte de a adăuga: “Nu pot să ajuți cine este aici.Nu sunt mulțumit de asta, dar asta este. Oamenii trebuie să continue cu asta “. Efimova a declarat că a luat steroidul din greșeală și a încetat să mai folosească Unibet meldonium înainte de a fi interzis la începutul acestui an. Ea a susținut că are urme de droguri în sistemul ei de la utilizarea anterioară. Federația Internațională de Înot a încheiat interdicția înainte de Jocurile Olimpice, după ce agenția antidoping din lume și-a revizuit cazul și și-a dat acordul. Asta nu a împiedicat alți înotători cum ar fi Regele și Tutton să-și îndrepte furia asupra unei concurențe clare față de ea. Joi, părea că era iritat că subiectul se apropia. La un moment dat, sa plâns că a primit aceeași întrebare în mod repetat. În alta, un reporter rus a întrebat dacă a fost frustrat să răspundă la întrebări repetate despre utilizarea ei anterioară.Ea a spus că obișnuia să se superioreze criticilor în trecut, dar a învățat să o facă față când ea a devenit mai în vârstă. Totuși, ea a fost din ce în ce mai frustrată. Prima întrebare adresată ei era despre rege și a dat afară un răspuns în rusă, apoi părea dezgustat că răspunsul nu fusese tradus în limba engleză. Când moderatorul conferinței de presă a cerut-o să Unibet repete răspunsul ei, ea oftă mult.Ea a apărut o întrebare despre povestirile din presa americană, care sunt considerate favorabile pentru a spune: “Adevărul iese.” Dar când un alt scriitor la întrebat din nou despre rege, iritarea ei a crescut. “Am spus-o inainte si pot sa spun ca acum sunt doar doi americani pe care ii pot respecta si le asculta”, a spus Efimova, care se antreneaza in California, numindu-si vagoanele care include si antrenorul USC pentru capul de inot Dave Salo. “Toți ceilalți care spun ceva, nu-mi pasă” Efimova a primit sprijin de la medalia de aur, japonezul Rie Kaneto, care a spus că Unibet prezența lui Efimova la Jocurile Olimpice “cred că indică faptul că este curata acum “.

Dopajul a fost un subiect perpetuu joi. Chiar înainte de începerea programului de înot, ziarul brazilian Estadao a raportat că înotătorul chinez Chen Xinyi a testat pozitiv dopajul.Povestea a spus că Curtea de Arbitraj pentru Sport sa reunit joi pentru a decide soarta lui Xinyi pentru Jocurile Olimpice. Inotatorul in varsta de 18 ani este programat sa participe la freestyle de 50 de metri vineri, dupa ce a terminat pe locul patru in fluturele de 100 de metri mai devreme in aceasta saptamana. Povestea lui Estadao a spus ca sangele lui Xinyi a fost desenat inainte de a veni in Rio si ca ea nu Unibet știa de testul pozitiv înainte de a ajunge aici. Potrivit raportului, ea a aflat de test și o suspendare în urmă cu două zile și a făcut apel la CAS. Estadao a raportat că au existat zvonuri că înotătorii chinezi au dopat chiar înainte de începerea Jocurilor Olimpice, dar nu au elaborat.