Dradda is afscheid van Sokolov? Ik voel me niet oud, zegt hij

Dřížďal te laten enige tijd geleden te horen dat het zou kunnen zijn na dit seizoen, volgens zijn eigen overwegingen en beslissingen, het einde van de voetbalcarrière.

“We zullen zien, maar we hebben een leadership team meetings, misschien maken dat ik het jaar zou verlengen.Dat zou dan volledig definitief een einde, ook mij, “zegt František Dřížďal.

Of volgend seizoen zal verschijnen op het veld, niet op dit moment zeggen.

op pensioen voelt niet

Footballer František Dřížďal hij weet nog dat voetbal pensioen niet voor hem.

“ik voel me meer dat ik niet heel oud, en ik denk dat het team iets te geven nog steeds, “Hij zegt.Ook is het hem duidelijk dat het zinloos is om de plaats van een ander te bezetten.

“Als ik voelde dat het zinloos was voor mij of voor het team, dus ik stoppen, zelfs als de leiding te contracteren uitgebreid wilden.”

In de zevenendertig jaar, is het duidelijk dat de tijd niet stoppen en zal op een dag nodig hebben om op te hangen aan een spijker laarzen.

“ik moet accepteren dat, zodra de toestand toch zou hebben plaatsgevonden. Ik ken de speler niet die aan de top eindigt.Zo eindigt sportcarrière, “weerspiegelt Francis Dřížďal.

Als voorbeeld wordt de Pilsner leider Pavel Horvath.

” niet gespeeld in een seizoen bijna niets in de laatste wedstrijd om afscheid te nemen fantastische afwisseling, fantastische sfeer en wachten om het op de bank “zegt Sokolov verdediging

.” dat is hoe het is, de leeftijd niet stoppen, en ik dus duidelijk verzoend ”

carrière misschien eindigde

echter Dřížďalova carrière kan eindigen zonder fanfare, misschien, dat zondag in Usti nad Labem speelde de laatste wedstrijd.

” Hij zou doen Het spijt me, maar ik geloof dat ik nog een wedstrijd zal spelen. Ik hoop dat we weer kunnen praten omdat ik echt het gevoel heb dat het jammer is om niet verder te gaan.Ik heb niet het gevoel niet helemaal voor mij afgelopen, en vooral dat de andere liga ik doen, “hoopt te hebben ten minste één wedstrijd overkomen.

Op zondag Opavou zeker niet zal spelen, wachtend op de straf van de tuchtcommissie voor uitsluiting in het estuarium.

“ik hoop niet dat dit het einde was. Ik ben er stiekem van overtuigd dat ik maar één wedstrijd krijg, “meent hij. . Dan zou hij een meer per week in de laatste wedstrijd van het seizoen in Sezimovo Ústí tegen Tabor

rode kaart in Usti

uit te sluiten van de Ústí kwam ongelukkigerwijs, was het een waarneming de hand op de doellijn, het was niet opzettelijk ingrijpen.

“ik sprong op het schot was ik een speler raakte me. Het was geen ruwe fout.Ik geloof dat deze vereniging in aanmerking te nemen, hebben bovendien weinig geel, ik ben geen bullebak, en dus ik hoop dat ik nog een laatste wedstrijd te spelen in Sezimovo Usti, “dacht Francis Dřížďal voordat het vonnis. Echter, in een seizoen in de statistiek macht bars voor het deelnemen aan een wedstrijd Sokolova ingecheckt.

“Elke speler als hij niet regelmatig speelt, is niet tevreden. Ik heb op dezelfde manier aan trainen gewerkt, geloofde ik. We hadden een smal kader en ik wist dat zodra ik de kans krijg, “zoekt het seizoen

Ter voorbereiding captain

tegelijkertijd het rapport voordat het seizoen was het team doen terug op het veld eerste.

“ik ben een kapitein voor drie jaar en aan het invoeren van elk seizoen als kapitein.Ik nam het, kwam de jonge jongens willen een meer offensieve stijl te spelen, op te nemen jongeren willen om te spelen voor het publiek, en ik respecteer het, “legt hij uit. Zijn kansen kwamen na ongeveer acht ronden. “Ik neem aan dat ik ben een oudere speler en coach en de club willen jongere spelers in de opstelling aan te brengen, omdat ze perspectief.”

werd voorbereid

Dřížďalovu carrière ging gepaard met een groot aantal blessures, en zo was de nieuwe situatie klaar.

“ik weet dat zelfs als ik niet vier of vijf wedstrijden te spelen en vervolgens de kans krijgen, het is gewoon gebeuren.Hoe vaak, zelfs na mijn blessures is gebleken dat wanneer ik na een korte stilte ingevoerd, speelde ik een goede match, “zegt František Dřížďal.

Op zondag het veld tegen Opava nevyběhne, het stadion is maar je ziet . “Ik moet mijn hut moreel ondersteunen.”