Een wilde conclusie van Real, de dappere Juventus sloeg een penalty in de opstelling

Real viert, Juventus is moeilijk te verdragen. Hij voelt een grote grief voor het vonnis van de Engelse rechter Oliver. Gianluigi Buffon, een voetbalheer, protesteerde zo heftig dat hij de scheidsrechter versloeg en werd uitgewezen. En waarschijnlijk, in zijn laatste Champions League-wedstrijd in het leven…scoorde Cristiano Ronaldo het 15e doelpunt in de Champions League dit seizoen en scoorde hij in de elfde wedstrijd in de achterliggende competitie.

uit te breiden, want Juventus slaagde erin om de driekoppige manko uit de eerste game na een goede prestatie te ruimen.

Ronaldo won echter een key-headerduel over Alex Sandr op een vastgesteld tijdstip van 0: 3 en stuurde Lucas Vazquéz de kans om een ​​kleine limiet te missen. Benathias ruïneerde hem van achteren. Penalty.Juventus spelers hadden zich verzameld rond de ref, het protesteren, vloeken, duwen, de meest actieve Buffon zag de rode kaart.

De poorten gingen sub Szczesny, veroverde de partij, maar Ronaldo gaf hem geen kans geven. De bal werd naar de bovenhoek gestuurd.

“Ik voel me bitter,” zei Massimiliano Allegri, coach van Juventus. “We hadden niet de kans om de extensies te spelen die zouden worden verdiend. Dingen hebben alles veranderd. Ik had nog twee vervangingen voorbereid, was ik ervan overtuigd dat we de uitbreiding en geavanceerde onder de knie hebben. ”

Het oordeel van rechter en gekke conclusie zal lang praten…Op hetzelfde moment voor de wedstrijd leek het erop dat de vergelding meer een formaliteit zal zijn.

Maar Juventus voetballer geïnspireerd AS Roma, die op dinsdag sensationeel knock-out Barcelona en de derde geschiedenis team perverse Drie-doelen en een hoger tekort.

Juventus, die thuis 0: 3 verloor, had hetzelfde nodig. Maar hij deed het goed. Na 76 seconden scoorde Mandžukič. Thuis laks verdedigen, vooral Marcelo, die een kruis in Sciglia De Carvajal had geen betrekking op hlavičkujícího Kroatische spits gehad.

De tweede goal in de 37e minuut gaf in weer en Mandzukic was bijna identieke actie. Marcelo schaduwde gewoon afwisselend Lichtsteiner, liet hem in het midden en Carvajal verloor een kopduel met de Manjukuki.Hij miste de raket naar de dichtstbijzijnde Navas-dekking.

Real heeft zijn laksheid, godsvrucht beloond. Zijn spelers dachten dat Juventus niet zou bijten. Ze breien. De verdedigende penetratie, de back-up statische en ongevaarlijke aanval, zelfs twee kansen thuis had. Ronaldo bedacht er een voor Isc, maar hij overwon Buffon niet. Aan het einde van de rust kwam Varane aan de bar.

Na een uur spelen nadat de Navas-keeper de bal het Matuidi-netwerk had geraakt, was Juventus op dat moment. Hij zou een droom moeten spelen met een derde overwinning in de Champions League achter Real. “Real stond toen op, meer aangevallen, maar Juventus verzette zich. Hij loste een paar aanvallen op, zeker dat Buffon alles vastlegde wat hij voor de verdedigingslinie had gedaan.En toen het leek, te verlengen van onopvallende vanaf links van een kans Ronaldo. En het volgende wat je kent het verhaal. Foul, boete, rood, doel. En het einde

Bayern München een week geleden Sevilla gelukkig versloeg. 2: 1 in het weekend werd de zesde keer op rij kampioen Duitsland. Een rematch onder de knie zonder problemen.

Voor de eerste keer schudde in de vierde minuut toen James Rodriguez vrije trap miste het doel. Huis aan het einde van de eerste helft opgevoerd druk. Hummels een beetje overspeeld en de keeper Soria vangen Ribéryho.

Vijf minuten na de verandering van zijden Bayern München spits Lewandowski leiding in het zijnet, momenten na een bezoek aan Correa kopte op de lat.Sevilla had uiteindelijk de Beierse gunst niet ingewikkeld gemaakt en Correa was nog steeds niet onder controle. Bayern uiteindelijk dus niet al te veel rekening mee dat LM een winning streak dat zeven wedstrijden duurde niet heeft uitgebreid.

“Sevilla zijn een goed team en bewezen. Maar we hebben voldoende kansen gecreëerd en we hebben een doelpunt gescoord. In de Champions League moet je altijd de hoogste prestaties en het is duidelijk dat we moeten verbeteren, “zei de Bayern München vleugelspeler Arjen Robben

Al op dinsdag in de Champions League halve finale geavanceerde AS Roma gezegd. Een van de vier beste teams in de competitie is Liverpool, die uit Manchester City is geslagen.