Falcao imponerede ikke på stationerne Old Trafford og Stamford Bridge

Falcao imponerede ikke på stationerne Old Trafford og Stamford Bridge, men ingen tvivler på hans talent. Tidligere har han allerede ramt mirakuløse mål mere end én gang, men få af dem er lig med dette, scoret i maj 2012 i en venskabskamp i Colombia.

Ingen forventede af ham sådan, og endnu mere i et sådant spil. Ikke desto mindre var han ikke bange for at bryde igennem sig selv. Skab et mål under andre omstændigheder, og vi vil stadig tale om det.

Hugo Almeida vs Inter

Så vi bryder allerede vores egne regler, da du ikke kan kalde det ubetydelige spil. Der var dog et andet problem – ingen kunne se bolden, fordi Inter spillede uden tilskuere efter det foruroligede Milan derby.

Fremad “Porto” Hugo Almeida aldrig en speciel scorer og var ikke, men denne straf han udførte, så enhver vil misundes.

Ak, dette var det eneste mål for FC Porto i European Cup sæsonen, og der var ingen mening af det.

Michael Owen vs Hangzhou Greentown

Upåklagelig finish fra Michael Owen forlod ikke målmanden for “Hangzhou Greentown” nogen chance. Et eksempel på hvilket talent (og scoring chances) du ikke vil drikke.

Venlig kamp “Manchester United” blev afholdt i juli 2009 som en del af deres asiatiske tour.

Skønheden i målet er ikke kun i slutningen, men også ideen. Dette – det reneste eksempel på “Berbarotika”, kunsten i spillet, som blev fejlfri ejet af den bulgarske angriber Dimitar Berbatov.

Først tiltrak han opmærksomheden hos mindst seks spillere fra modstanderen, og udstedte derefter et mirakel gennem forsvaret. Snart blev han selv bemærket.

Yossi Benayoun vs Wycombe

Hvordan beskrives dette generelt? Heel jonglering? Tre på hinanden følgende strejker af en scorpion? Vær den, som det kan, Benayouns dygtighed er simpelthen ikke egnet til beskrivelse.

Dette var det første spil i preseasonen “Chelsea”, og tribunerne var ikke klar til dette.

Jon Arne Riise vs Celtic

Slå en skør styrke – en virksomhedernes modtagelse af Riise, der klart lærte meget fra herren over sådanne angreb Roberto Carlos.

Kampen er ubetydelig – bare et venligt spil med “Celtic” i juli 2004. Dette fortalte dog ikke de amerikanske tv-kommentatorer, der netop blev vanvittige fra straffen.

“Slip Kraken!” – Navne, så de beskrev Riise’s volley.