Melyik bajnokok közül csak egy játékos volt az év PFA csapatában?

Csak annyira kérdés az egyik kedves anoraks hadseregünknek. Itt Pete Tomlin: „Miután korábban önmagukban anoraknak hívták, ez a kérdés nagyon izgalmas számomra, mert újabb esélyt ad nekem, hogy visszanézhessek az archívumokra. A kérdés első részének megválaszolásához hat csapat volt, akik megnyerték a bajnokságot, de csak egy játékos volt az év PFA csapatában.Ezek voltak: 1974-75: Derby megye (Colin Todd) 1978-79: Liverpool (Kenny Dalglish) 1991-92: Leeds United (Gary McAllister) 1995-96: Manchester United (Gary Neville) 1997-98: Arsenal (Dennis Bergkamp ) 2002-03: Manchester United (Paul Scholes)

„Azok a csapatok, akiknek az év unibet sportfogadás online csapata volt a legtöbb játékos, de nem nyerték meg a címet ebben az évszakban, ott van egy pár öt képviselővel: 1997-98: Manchester United (Gary Neville, Gary Pallister, David Beckham, Nicky Butt, Ryan Giggs) 2002-03: Arsenal (Sol Campbell, Ashley Cole, Robert Pires, Patrick Vieira, Thierry Henry)

„Öt játékos választották ki az év csapata számára, bár csapata ugyanabban a szezonban került le.Ezek: 1973-74: Mick Channon (Southampton) 1977-78: Trevor Brooking (West Ham) 1990-91: Mark Wright (Derby) 1992-93: Roy Keane (Nottingham Forest) 2004-05: Andrew Johnson (Crystal Palace )

„Néhány egyéb, érdeklődésre számot tartó statisztika: 2006-2007-ben a Manchester United nyolc játékos volt az év csapatában, ami a leginkább. Nem meglepő, hogy az 1973-74-es megkezdésük óta is a legmagasabb a játékosok száma az év csapataiban, 97. A Liverpool második a 68-as és az Arsenal harmadik a 66-os. ”Pete, köszönöm. Fiver és kap a napi futball emailt. A lassú hajó Brazíliába

Aligha hibáztathatná Olaszországot az 1950-es világbajnokság döntőjében Brazíliában hajóval.Egy évvel korábban, szinte minden egyes játékosuk közül az egyiket a Superga légi katasztrófában ölték meg, amely elpusztította az Il Grande Torinót. Az Azzurri kiválasztási bizottság vezetője, Ferruccio Novo, szintén Torino elnöke volt, csak véletlenül sportfogadás bónusz hiányzott a repülés; érthetően lobbizott egy tengeri útra; érthetően megkapta az utat.

A probléma az volt, hogy a kéthetes körutazás nem volt különösen kedvező a sportos fejlődésnek. Tehát kevés képzettséggel, Olaszország a São Paolo szárazföldjére húzta le a hajót, és megcsonkított és állapottalanul azonnal elvesztette első játékát egy olyan svéd oldalra, aki nem volt a legjobb játékosai között Gunnar Grenben, Gunnar Nordahlban és Nilsben Liedholm.Az eredmény ténylegesen azt jelentette, hogy Olaszország az első akadályba esett, 90 percnyi vörös arcú erőfeszítéssel, ami a 16 éves kupé Jules Rimet birtoklását eredményezte. Azt mondaná, hogy egy farssi, amit egy olyan szerencsétlen és elkerülhetetlen körülmények között lehetne összeállítani.Amíg észreveszed, hogy a játékosoknak ezután megengedték, hogy hazatérjenek.

Alex von Fintel olvasó rámutat arra, hogy „a német csapat a 2014-es világbajnokságon minden hajóútra érkezett és érkezett. Csak egy komphajó volt egy öbölben, ami az egyetlen módja a szállodának és onnan, de egy csónakot használtak. A 2010-11-es szezon utolsó mérkőzése után Esbjerg fB-t helyezték el ”- jegyzi meg Jonas Okholm. “A mérkőzés 2-2. Egy győzelem online fogadási útmutatók esetén bármelyik csapat felállhatott volna.De Esbjerg a 89. percben kiegyenlített, így mindkét csapat lemaradt. ”Lucky öreg Aalborg az elvesztése ellenére felállt. Tudásarchívum de én is megmondom. A Tranmere Rovers tavaly Michael Ricketts a szezonban felmelegedett, amikor összeütközött a vonalbíróval. Mindketten oldalirányban haladtak, és egyikük sem észrevette.Ricketts alig zavarta, de a tisztviselőt megfulladták, úgyhogy [akkor Tranmere menedzser és képzett fiziológia] Les Parry felállt a pályán, hogy megállítsa a fickót, aki lenyelte a nyelvét.

„Van valaha Olyan alkalom volt, amikor egy nagy csapat megbomlott a zsűri szolgálatában, vagy akár egy menedzser, akár egy játékos, akit a szezonban hívtak fel? ”kérdezi James Schofield. A tudás (@TheKnowledge_GU) A szezon déli liga, kezdve legalább: King’s Lynn Town másodpercenként 100 ponttal… Weymouth ötödik a “only” 97-tel. Még több?https://t.co/i98g7sLL2K https://t.co/wrW19KKoclApril 2018. 30.30.

„A vasárnapi FC United női csapata 10-0 győzelmet aratott a Crewe ellen” – írja Michael Leversha. „Néhány órával később az első csapat öt tagja nyerte el az FA People’s Cup-ot a Meridien elleni szankciókért. Hány más csapat játszott két trófeát nyertes játékban ugyanazon a napon? ”Sam Holden (@smahldone) @TheKnowledge_GU-nak valaha is volt egy játékos, aki a szakállát borotválta le egy vezető vagy elnök? 14Autumns) Mi a rekord a legtöbb helyszínen, amelyet a csapat a szezon utolsó napján felfelé (vagy lefelé) mozgatott? 2018. május 1.A kérdések és válaszok elküldése a következő e-mail címre: know@theguardian.com vagy tweet @TheKnowledge_GU