Norwich John Ruddy kemény munkát ígér, de az Alex Neil ideje elfogy

„A következő dolog, amit tudok, az Ols-ok a vonalra vágják, és egy rúgást kapnak a hátoldalon” – mondta Ruddy. – Magunk is hibáztathattunk volna, de a játékvezető döntött. Lawrence Ostlere Tovább Ruddy céljai mögött.

A nemzetközi szünet előtt három egymást követő vereség után, beleértve a promóciós riválisok Brighton & amp; Hove Albion, Neil ebben a meccsben nyomást gyakorolt, hogy megfordítsa a dolgokat, de a Norwich menedzser azonnal kényszerült a Betclic sportfogadás online hátsó lábra, miután hat változást hajtott végre a kezdő felállásában.Tjaronn Chery elszalasztotta az elkövetett büntetést, mielőtt részt vett volna mindkét Queens Park Rangers céljában, és Sebastian Polter-hez való csatlakozásával 2-0 lett a délutáni csúcspontja Ian Holloway hazatérésében.

Neil-t a második felében Norwich válasza váltotta ki, amelyben Steven Naismith visszahúzta a célt, de az elfogadott eredmények az, hogy mikor számítanak azonnali visszatérésre a felső járatra. „A rajongók frusztráltak, bosszúsak és dühösek, és mindent, ami nem nyer.Mindössze annyit mondhatok, hogy nagyon keményen dolgozom, hogy megpróbáljam megfordítani, ”mondta.

Azonban a bajnokságon belüli szétosztásokkal kapcsolatos hírek, az a férfi, aki a Hamilton Academical vezetői karrierjét kezdte 31 évvel a Carrow Roadba költözés után, tavaly januárban, a skót klub két évszak után, tudni fogja, hogy az idő ellene van.

Jez Moxey kinevezése nyáron, hogy helyettesítse a hosszú távú David McNallyt új munkáltatója van, hogy lenyűgözze, az egykori Wolverhampton Wanderers vezérigazgatója, aki a múlt héten alkalmat adott arra, hogy emlékeztesse Neil-t pontosan arra, hogy mit várnak egy Betclic sportfogadás bónusz klubban, aki az elmúlt hat évad négy évében játszotta a Premier League labdarúgását.

p> „Az eredményorientált üzletben van, és ennek a labdarúgó klubnak a labdarúgó-mérkőzéseit kell nyerni.Ez az ő munkája – mondta Moxey előre. „Sokkal több, mint bárki más is rájön, hogy nagyon gyorsan kell történnie, mert kényelmetlen neki, kényelmetlen a játékosoknak, az igazgatóságnak, a személyzetnek és a szurkolóknak. Csalódunk a jelenlegi helyzet miatt. A személyzet úgy érzi, érezzük, a vezető úgy érzi. Nem Norwich Citynek kell lennie. A sikerről kellene beszélnünk. második automatikus helyszín, és szombaton utazik a visszavonuló Derbynek.Miután több első csapatból érkezett, köztük a Timm Klose és a Wes Hoolahan védelmezője, a QPR elleni küzdelemben, Neilnek el kell döntenie, hogy visszatér-e a kipróbált vagy megpróbált vagy a helyettesítő helyükre. Néhány támogató már tisztázta érzéseit a szociális média jövőjéről, de a tavalyi Norwich leereszkedése ellenére a többség még mindig visszafogja azt a férfit, aki 2015-ben a rájátszáson vezette őket.

„ támogató módon énekeltek a játék során, amit értékelünk – mondta Ruddy. „Ez a futás zavarba ejtő, mert rengeteg szeretettel várom ezt a klubot. Norwich sokat adott nekem; ez az otthonom. Az eredmények nem hazugságok, Betclic online fogadási útmutatók négy egymást követően elvesztettük, és ez nem elég jó. A mi számunkra, mint játékosok, nem pedig egyének, hogy ezt orvosolják.Meg kell győződnünk róla, hogy keményen dolgozunk egymásért, most már több, mint valaha. ”Murray megüt a trükköt, amint Chris Hughton pontot mutat Norwich-nek, és elolvassa a további információkat