Pavelec veroverde 44 schoten en was een ster, maar tijdens de overval vierte hij Dallas

Het net van Kari Lehtonen’s Blueshirts werd na 57 minuten gewist toen Brady Skjeie de hoekschop van Rick Nash raakte. De verlenging van de beslissing bracht geen strafschot, waarin drie van de beulen op Pavelce twee rijpen – Alexander Radulov en Jason Spezza. Lehtonen, integendeel, maar verschalkte Mats Zuccarello en Desharnais met Shattenkirkem mislukt.

“In aanvulling Pavelec vandaag geen van onze spelers een goede match niet gespeeld. Ik zie slechts twee positieven, Pavs gevangen echt onwerkelijk en dankzij hem hebben we op zijn minst een punt.Bovendien, niets kan worden verder goed geëvalueerd, “zei hij na de wedstrijd coach Alain Vigneault New York.

De prijs van de beste Dallas gevierd en kick Radek Faksa (18:27, +1), Martin Hanzal blijft op de lijst geblesseerde spelers. Thuis Pavelec, die de 44 interventies geselecteerde eerste ster was, sprong in de zevende wedstrijd van dit jaar, echter slechts de vierde keer sinds de opening minuten.

Střelecký superioriteit (40:28) waren ook hockeyers Pittsburgh in huis met Colorado . Die is maar in tegenstelling tot Dallas uiteindelijk maken gebruik van mislukte toen de positie van de favoriete gasten versloeg ternauwernood 1: 2

De staat is al lange tijd een gelijkspel 0: 0 en het eerste doelpunt viel op de derde periode, de Avalanche verstuurd naar blockbuster Mark Barberio scoorde op Blake Comeau zonder tijd.De Penguins waren zelfs in staat om te verlagen toen Phil Kessel de laatste druk om 59:48 kreeg. Team captain Sidney Crosby en begaan zelfs zondag thuisnederlaag. 3: 4 naar Toronto en viel voor de derde keer in de laatste vier starts

Niets om nog dit seizoen veranderen in de NHL, de tweede komst Dominik Simon (13:59 + / -: 0, 1 opname). Van de boerderij genaamd de aanvaller beklommen in de aanvalsformatie derde Penguins, maar nu op twee eerdere passes tegen Toronto niet ter binden.

hockey Detroit blijven betasten. Na maandag resultaat 1: 2 na extra tijd met Florida viel voor de negende keer in de laatste tien starts. Ondanks de voorbarige verhuizing van zaterdag naar 1: 6, St.Louis stond maandag op gate Red Wings in de plaats van Petr Mrazek weer de eerste keeper Jimmy Howard.

Deze keer, zijn prestaties niet teleur toen na captain Henrik Zetterberg doel van 19 minuten lang hield de strakste huis met 1 0 Panthers was in staat om Panthers in te halen in de 51e minuut toen Vincent Trocheck slaagde. De omzet gasten dan in de derde minuut extensie gekroond Michael Matheson.

Al in de zevende startplaats achter de spits was niet winnaars Radim Vrbata (11:20, +/- 0, 1 shot), die onlangs springt aangenomen tot de derde formatie. Hij ging naar huis en klopte Martin Frk (10:32, +/- 0, 1 shot).

In andere wedstrijden maandag de Tsjechen introduceerde nog twee aanvallers.James Crow (13:38, +/- 0, 1 shot) kon niet verhinderen dat de nederlaag Washington 1: 3 Ice Islanders, waarvoor hij werd uitgeroepen tot de eerste ster van de avond Slowaakse goalie Jaroslav Halak (31 slaat tegen 32 raketten). Win contrast te vieren Andrew slurry (18:37 +/- 0, 1 shot) wiens huis Anaheim geslaagd slechts 3:. 2 over Carolina