Southamptonnak nyers kereskedelme van, mivel a Premier League megerősíti a karácsonyi TV-s ütemtervet

A Premier League bejelentette, hogy decemberben és januárban változik a mérkőzések, hogy megkönnyítsék az élő televíziós lefedettséget, a Southampton talán a legnagyobb vesztesek. Claude Puel csapata hat napon belül háromszor fog játszani a boksznapja miatt, amikor Tottenham december 28-án költözik. Az újévi West Bromwich Albion-ot is megrendezik, mielőtt január 2-án utaznának az Evertonhoz.

A Spurs másik két játékát visszahelyezték. Január 1-jén Watford-ot fogják játszani, és január 4-én fogják meg a Chelsea-t. Jesszert tűz

Jürgen Klopp a változtatásokkal kapcsolatos fogadási bónuszok sérelmét mondja, mondván, hogy elfogadhatatlan, hogy Liverpool csak a Manchester City és a Sunderland ellen játszik. egy nap pihenés között.A város látogatása Anfieldbe a szilveszteren egy 17.30-kor kezdődött, és a január 2-i utazása a Sunderlandbe változatlan maradt.

„A Man City ellen játszott játékunk között kevesebb mint 48 óra van. Decemberben és Sunderlandben, a második helyen – mondta Klopp. „Negyvennyolc óra érdekes ötlet, de kevesebb, mint 48 órával nem hiszem el. Egyre többet tudok erről a bajnokságról, és talán meg kell kérdeznem valakit, ha megkérdezhetnénk, hogy van-e újabb idő számunkra a Sunderlandben. Read more info

„A mi feladatunk, hogy mindent megteszünk, hogy megnyerjük a játékokat. Megértem a hagyományt – soha nem mondanám, hogy az ökölvívó nap nem jó ötlet, mert szeretem, és nincs semmi gondom. De most, hogy két napos meccsnap van, egy másik lehetőségnek kell lennie. Nem tudom, miért játszunk hétfőn.Január 2-án különleges fogadási bónuszok az interneten napja Angliában? Egy héttel korábban a Stanley Parkon áthaladó utazás szombaton, december 17-től hétfőig 19-re költözött, délután 8-kor indulva. a két hónap. Öt West Ham berendezést költöztek, beleértve az otthoni játékokat mind a Manchester klubok ellen, mind az Anfieldben tett látogatásukat december 11-én. Fixture módosítások (minden alkalommal GMT)