Tegn i flertallet – det er pinligt

“Tegn i flertallet – det er pinligt. Spørg spillerne. ” Carrera mister “Spartacus”
Mesteren delte punkter med Tosno og skændte sig igen i Skt. Petersborg.

Når det lader til, at i “Spartacus” sluttede overraskende seere historier, rød og hvid kast en frisk og unikt nummer i Premier League.

“Nyheder 2: 0 med et hold, der spiller i mindretal, og endte i en uafgjort – det er pinligt. Dette er uacceptabelt, “tilføjede Carrera efter mødet med Tosno.

I flash-interview på stadion “Petrovsky” ubarberet Massimo så vred og ofte gentaget ordet “fysik”, der hviler i det faktum, at hans spillere gentagne gange ikke afslutningen på kampen er ikke på grund af manglende effekt: “Det er ikke en fysisk tilstand – er ikke Årsagen til de savnede mål. Årsagerne skal stilles fra spillerne, jeg har ingen forklaring. Det handler om adfærd og tilgang til spillerne. ”

Efter 29 minutter, dommeren fjernet forsvareren Seldyakov “Tosno” Shakhov: Vitali lavet en fejl med en bagudrettet aflevering og greb forsigtigt den flygtende alene Pedro Rosu. Den brasilianske faldt, han blev troet – foreslået af side dommeren.

Siden da Dmitriya Parfenova hold handlet med ti mand, og efter seks minutter Djikia åbnede scoringen. Umiddelbart Carrera omsættes fed erstatning: i stedet for Taxco Italiensk Promes frigivet, hvilket giver udgangs kredsløb med tre tsentrdefami.

Hvad der kom ud af det: for hele kampen for hjemmeholdet, der spillede mere end en time i mindretal, har skabt lige så mange skud på mål (6) og scoring chancer (4), og hvor mange gæster. Som om Tosno slet ikke havde et rødt kort.

Scoring (ikke at forveksle med spillet) til fordel for “Spartacus” overskygget Tigiev skade, knæskade: en alsidig forsvarsspiller tilbragte en stor kamp, men brød ned på venstre kanten uanstændigt skreg i smerte og forlod plænen, erstattet Kombarova.

På det 63. minut spurgte Pashalich målmand Yurchenko – og scoret var 2: 0. Således spillernes Tosno “glem ikke om skabelsen af farlige angreb (Zabolotnyi slå sig igennem bar), og den røde og hvide periodisk panik hast og renset i det frie område Artyoma Rebrova.

Så snart Twitter-tape blev fyldt med præcis ros for Petkovich, begyndte serbien at bringe fede. Fremkomsten af det første mål – et personligt sidekarm Marco (bankede på en andens fod), og den anden gik glip bolden Petkovic var involveret fordi holdet bukket under for kaos i forsvaret.

86 th og 90 th minut – to mål og en hurtig comeback “Tosno” signalere en ny skam “mennesker.” Igen kan fans høre en velkendt resumé: “Modstandere af røde og hvide afholdt den bedste kamp i sæsonen.” Et mareridt for Moskva klub, denne sætning – ros for viljestærke modstandere hold Carrera – fra runde til runde flyver i luften.

“Spartacus” i denne sæson, der lider af inkontinens sport, fodbold forbereder letfordærvelige, holdbarhed, der udløber tidligst den normale tid matcher.

Selvfølgelig, i denne situation, også nødt til at genere spillerne: hvad fanden er de altid falde ned og mister point? Kun der er ingen svar fra dem, der dømmes ved resultatet af resultaterne. Se den manglende systemet og personlige vanskeligheder i den første runde, nævner statistik, bemærkede individuelle fejl, men forstår ikke, hvordan man skal håndtere dette i et team forstand.