Voráček had twee doelpunten in het Mrázka-netwerk en Simon en Sobotka scoorden het doel

In zijn laatste twee starts vertrokken doelman Petr Mrazek als de winnaar en ook altijd lekker met nul. Eerste reset op 14 januari nadat het resultaat 4: 0 Chicago en vervolgens op maandag in geslaagd 3: 0 op het ijs in New Jersey. Samen hebben de twee duels Hij ving 64 pucks en na grote optredens gegeven door trainers Detroit het vertrouwen en de volgende dag.

Op dinsdag, de Red Wings op hun ijs verwelkomd Philadelphia Mráz  stelde niet opnieuw teleur, maar deze keer was er nog een Tsjech uit de sterren van de wedstrijd. Hij was de duidelijke leider van de NHL-landgenoten Jakub Voracek. Na vier gratis startpunt herinnerde balans (19:18, 1 + 1, +/- 0, 2 kogels) en daarmee een belangrijke bijdrage aan de 2: 2 gelijkspel na de reguliere speeltijd.Overseas journalisten koos hem tweede ster van de avond.

De verlenging besloten na slechts 27 seconden van het spel, de bezoekers spits Travis Konecny. Frost, 28 interventies tegen 31 raketten, neuriede met een scherpe slag vanuit de juiste cirkel. Winnen folders behalve Voračka gevierd en fase Radko Gudas (18:57, -1, 2 schoten), die zonder uitzondering in de negentiende duel achterblijft.

Michal Neuvirth was alleen op de bank en kijken naar zijn rug naar de eenheid Brian Elliott (19 slaat tegen 21 raketten).Dreigen hem en zelfgemaakte Martin Frk (07:50, 1, 1 shot) dat aan het veranderen is in tien kreeg in de ene kant.

Net als Voráček spelen op dezelfde dag ontving de poll van journalisten tussen de drie sterren match en Dominik Simon (10:52, 1 + 0, +1, 3 schoten). Tsjechische spits, die na de bezetting van boerderijen ving een grote kans om een ​​elite strike implementeren Pittsburgh naast stellaire Sidney Crosby, met zijn tweede treffer van het seizoen op dinsdag deelgenomen aan de winnende 3: 1 over Caroline

Hosty stuurde Derek Ryan naar de kaskraker. Ongeveer een minuut later echter genivelleerd hij de voornoemde Tsjechische spits nadat hij de puck getrokken in het aanvalsvak op een verdediger en schoot vanaf de rechterkant cirkel veegde de bovenhoek van het hek Cam Ward. Nog een minuut en Penguins vierde hun beurt.De première fluke carrièreNHL regelde een spits Jean-Sabastien Dea. In de derde periode, dan ontwikkelen alleen verzekerd Jake Guentzel

Drie sterren overeenkomen met zijn gepubliceerd in de volgende volgorde:. 1. Dea (1 + 0) 2. Casey DeSmith (34 operaties tegen projectielen 35), 3. Simon (1 + 1). Penguins en de laatste plaats om sterren te winnen, Crosby en Malkin bracht voornamelijk uit de bezetting van landbouwbedrijven spelers.

De succesvolle prestaties van de Tsjechische stakers op dinsdag in de NHL werd bevestigd door Vladimir Sobotka (17:40, 1 + 0, 1, 4 raketten), die de eerste schutter was. Louis thuis gewonnen 3: 0 meer dan Ottawa . Reporters kunnen kiezen nog voor de eerste ster vlekkeloze keeper Carter Hutton (25 behandelingen) en Russische Vladimir Tarasenkovem topscorer Blues (1 + 0).

30-jarige inwoner Třebíče met zijn 9declubs honger seizoen in de 17e minuut toen hij na het uitwerpen van Brayden Schenn kreeg in het offensief zone om te schieten over een verdediger van tussen de cirkels. Stake 1: 0 duurde tot het derde derde, waarin Blues twee punten Tarasenko en Schenn veilig stelde. Gevierd overwinning en Dmitri Jaškin (15:35, +/- 0, 3 shots) per gast als gevolg van blessures in het bovenlichaam, deze keer niet beginnen rookie Philip Guy.

Hij vestigde zich de tweede meest productieve Tsjechische lopende seizoen, David Pastrňák (16:16, 0 + 1, +/-: 0, 1 opname). Assists bijgedragen tot doel differentieel Boston tot 3: 2, waarvan 40 minuten van de binnenlandse duel met New Jersey grote zorg van de gebeurtenissen Brad Marchand. Bruins verloor tweemaal in de wedstrijd. In het eerste derde van de gasten was de poort van Tuukka Raska bedekt met 20 pogingen.Eenmalige assistentie werd gegeven door Pavel Zacha (17:07, 0 + 1, +1) aan de leiding van Devils.

Twee doelpunten vanaf het einde van de tweede twintig minuten, maar het binnenlandse resultaat veranderde en breidde hun puntenreeks uit met zeventien opeenvolgende starts. Naast de Marchand nam Patrice Bergeron in de 33e minuut de leiding. ** Boston verheugde zich vanaf de plek in de 17e opeenvolgende run, hockeyspelers Colorado  de grote reeks is geëindigd. Na tien opeenvolgende overwinningen Avalanche op dinsdag geconfronteerd met een veroveraar, maar Montreal versloeg 2: 4 In de trui van het Canadese team was vooral aanvaller Jonathan Drouin (1 + 2). De laatste vierde huiszekering vanaf 59.minuten Brendan Gallagher bijgestaan ​​Tomas Plekanec (15:40, 0 + 1, +/- 0, 2 shots). Ter verdediging Canadiens missen Jakub Jerabek (16:15, +/- 0, 1 shot).

Recent huis met aarzeling toonaangevende totale Western Conference Vegas hockeyers Tampa Bay deel uitmaken van de Dinsdag op het ijs van een ander westelijk front. Boven Nashville na extra tijd te winnen in 4 had weten: 3 en met een winst van 69 punten te houden in de voorhoede van de competitie na dezelfde speeldag vierden de overwinning en de genoemde concurrenten uit Vegas (68 punten na de triomf 6: 3 over Columbus). Lightning, dat ontbreekt vanwege een blessure Ondrej Palat eerste 58 minuten raakte de gelijkmaker 3: 3 Captain Steven Stamkos en 62 minuten gekroond zegevierende omzet Yanni Gourde.Andrew Šustr (14:49, +/-: 0, 1 schot) nam deel aan het resultaat.

De wedstrijd tussen Dallas en Florida Vroeger oude teamleden van Arizona Martin Hanzal en Radim Vrbata deden niet mee. Het eerstgenoemde middelpunt van de vierde serie sterren versloeg de wonden en Vrbata bleef dit keer alleen tussen de Panthers-vervangers en keek naar zijn debacle van 1: 6 kleuren. De Tsjechische Alexander Radulov (2 + 1) was vooral goed thuis. De wedstrijd ging gepaard met een reeks gevechten en gevechten, waarbij de enige actieve Tsjechische speler in de wedstrijd Radek Faksa (12:30, +2, 3 schoten, 12 minuten) tweemaal betrokken was. Voor de eerste keer in de 6e minuut gooide hij zijn handschoenen tegen Micheal Haley en op de 15e.* San Jose 4: 5 na het winnen met Winnipeg heeft de Haaien spits Tomáš Hertl (2:34, -1, 1 schot, 15 minuten penalty), waarvan de juryleden 9 minuten vooruit renden in de smerige hutten. De held van het spel was Jets Bryan Little, die in zijn verlengde besloot met zijn tweede avondgala.